Zakelijke autoverzekering: Nu een jaar lang 15% korting

De Zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt schade aan spullen van een ander, het voertuig van een ander en lichamelijke schade bij een ander, die je veroorzaakt met je bedrijfsauto. Je kunt kiezen voor een uitgebreidere dekking, zodat bijvoorbeeld ook diefstal of beschadiging van je bedrijfsauto wordt vergoed.

Inclusief schadeverzekering voor inzittenden en verkeersrechtsbijstand
Als je auto total loss is binnen 2 jaar na aanschaf krijg je de aanschafwaarde terug
Ontvang een jaar lang 15% korting op je premie met de app AutoModus

Lees hier hoe de actie met AutoModus werkt

Let op: De premie hierboven is exclusief de 15% korting die je van Interpolis ontvangt. Dit wordt pas verrekend als je de app AutoModus downloadt en je kenteken invult.

Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies. Wel helpen we je graag bij het afsluiten van je verzekering.

Interpolis gebruikt de door jou ingevulde gegevens om de premie te berekenen.
Wil je weten hoe Interpolis met persoonsgegevens omgaat?

Bekijk het privacy statement

Chat met de Rabobank

Een jaar lang 15% korting op je premie: hoe werkt het?

Sluit je een zakelijke autoverzekering óf bestelautoverzekering af in de periode van 1 september t/m 8 november 2020? Dan ontvang je een jaar lang 15% korting op je premie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen: download na afsluiten van de verzekering de app AutoModus van Interpolis en vul hier het kenteken van je verzekerde voertuig in.

Bekijk in de actievoorwaarden (PDF) welke exacte spelregels gelden voor deze actie.

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Je kiest uit deze drie verschillende dekkingen voor je bedrijfsauto:

WA

Meest gekozen voor bedrijfsauto's ouder dan 10 jaar

Schade aan anderen door eigen schuld Schade aan inzittenden Rechtsbijstand verkeer Hulpverlening na ongeval in Nederland of in het buitenland

WA + Beperkt Casco

Meest gekozen voor bedrijfsauto's van 6 t/m 10 jaar oud

Dekkingen gelijk aan WA, inclusief: Schade door brand, diefstal, inbraak, storm en hagel Ruitschade Aanschafwaarde bedrijfsauto

WA + Volledig Casco

Meest gekozen voor bedrijfsauto's jonger dan 6 jaar

Dekkingen gelijk aan WA + Beperkt Casco, inclusief: Eigen schade veroorzaakt door een aanrijding Schade door vandalisme Pechhulp in het buitenland

Wat is verzekerd bij een zakelijke autoverzekering?

Enkele voorbeelden van verzekerde schade aan of met je bedrijfsauto:

  • Je krijgt een verkeersongeluk waarbij de bestuurder van het andere voertuig of jij en je medepassagiers lichamelijk letsel oplopen
  • Bij minimaal WA Beperkt Casco dekking: je bedrijfsauto wordt gestolen
  • Bij WA Volledig Casco dekking: je veroorzaakt een ongeluk met je bedrijfsauto waarbij schade ontstaat aan je bedrijfsauto
Lees hier de polisvoorwaarden Lees meer over verzekeren via de Rabobank

In deze brochure lees je wat je van de Rabobank en Interpolis kunt verwachten als je een verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluit.

Verzekeren via de Rabobank (PDF)

Is de zakelijke autoverzekering ook voor zzp’ers?

De Zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® is ook geschikt voor zzp’ers.

Meer over verzekeringen voor zzp'ers

Je groene kaart altijd bij de hand

Heb je je verzekering bij ons afgesloten en heb je een zakelijk ritje naar het buitenland gepland? Vergeet dan je groene kaart niet! Je downloadt ‘m gemakkelijk via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Hier vind je eenvoudig al je bank- én verzekeringszaken in één overzicht

Rabobank en Interpolis ZekerVanJeZaak®: hoe werkt het?

Bij de Rabobank

vraag je een verzekering van Interpolis aan kun je je verzekeringen zelf inzien, toevoegen en wijzigen via Rabo Internetbankieren óf in de app kun je terecht voor vragen over je verzekering(en)

Bij Interpolis

meld je schade telefonisch of per mail ben je verzekerd van een professionele schadeafhandeling krijg je tips om schade in de toekomst te voorkomen

Veelgestelde vragen

Wat is Interpolis ZekerVanJeZaak®?

Interpolis ZekerVanJeZaak® is de naam van de verzekeringen van Interpolis voor zzp’ers, mkb’ers, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen per jaar. Hiermee verzeker je de belangrijkste risico’s voor je bedrijf, je personeel en jezelf. Je sluit de verzekeringen gemakkelijk online af met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Daarna kun je ze overzichtelijk terugvinden in Rabo Internetbankieren en eventueel wijzigen of opzeggen.

Wat kost een zakelijke autoverzekering?

De hoogte van je premie is afhankelijk van:

De cataloguswaardeHet bouwjaar, merk, type en gewichtJe bedrijfsactiviteitJe adresDe dekking die je kiestEventuele bonus-maluskorting

De hoogte van je bonus-maluskorting is afhankelijk van het aantal jaren dat je schadevrij hebt gereden. Je korting kan hierbij oplopen tot 75%. Dit wordt ook wel no-claimkorting genoemd. Heb je ergens anders een autoverzekering gehad? Dan nemen wij de schadevrije jaren over die je daar hebt opgebouwd. Je bonus-maluskorting is maar op één auto tegelijk van toepassing.

Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Bereken bovenaan deze pagina je premie.

Is een autoverzekering verplicht?

Je bent verplicht om een verzekering voor je auto met minimaal WA-dekking af te sluiten. Je kunt zelf kiezen of je je auto uitgebreider wilt verzekeren met een WA Beperkt Casco- of WA Volledig Casco-dekking.

Moet ik mijn auto zakelijk of particulier verzekeren?

Koop je de auto zakelijk, staat deze geregistreerd op naam van je bedrijf en/of staat deze in je zakelijke boekhouding? Dan heb je een zakelijke autoverzekering nodig. Als de auto op jouw privénaam (of op naam van je partner) staat geregistreerd, dan is een particuliere autoverzekering voldoende. Je bent dan gewoon verzekerd, ook als je af en toe je auto zakelijk gebruikt.

Vaak rij je met een auto bij zakelijk gebruik meer kilometers. Er is dan een grotere kans op schade en daarom is een zakelijke autoverzekering vaak duurder dan een particuliere autoverzekering. Ook kan de korting vanwege schadevrije jaren verschillen. Met een zakelijke autoverzekering is het geen probleem als er sprake is van wisselende bestuurders. Daarnaast kun je er met de zakelijke autoverzekering voor kiezen om zonder btw te verzekeren. Je betaalt dan een lagere premie, maar de schade-uitkering is dan ook zonder btw.

Ben ik nog verzekerd als ik mijn auto uitleen?

Als je een ander toestemming geeft om even in je auto te rijden, dan is diegene op dezelfde manier verzekerd dan wanneer jij er zelf in rijdt. Bij verhuur zijn verduistering en rechtsbijstand niet verzekerd.

Meer veelgestelde vragen
Log in en bereken je premie

Een berekening duurt slechts 2 minuten