Inventarisverzekering zzp

Voor schade aan je inboedel bij diefstal, brand, bliksem en (regen)waterSpullen die je bijkoopt zijn direct meeverzekerdOok kasgeld is tot € 5.000,- verzekerd

Benieuwd wat deze verzekering maandelijks kost?

Wat is een inventarisverzekering?

Met een inventarisverzekering verzeker je al je spullen in een gebouw die niet voor verkoop bedoeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan je laptop, je bureau of machines. Zo is je zakelijke inboedel en kantoorinventaris goed verzekerd tegen schade door diefstal, inbraak, brand, hagel, storm en water. Ook bij werken vanuit huis.

Bereken je premie

Deze verzekering is populair onder zzp’ers: 53% van al onze Interpolis ZekerVanJeZaak klanten die deze verzekering heeft is zzp’er.*

Heb je als zzp’er een inventarisverzekering nodig?

Of je nu zzp’er of freelancer bent: je hebt altijd zakelijke spullen in je bezit. Thuis of op kantoor. En daar kan schade ontstaan, bijvoorbeeld door brand, wateroverlast of diefstal. Om grote financiële schade aan je inboedel te voorkomen kan een inventarisverzekering een goede oplossing zijn.

Kosten inventarisverzekering zzp

Je maandelijkse kosten (premie) voor een inventarisverzekering zijn afhankelijk van een aantal persoonlijke factoren zoals je adres, het type pand, je branche en je verzekerde nieuwwaarde. Je berekent gemakkelijk in twee minuten je premie. Het enige wat je nodig hebt om de verzekering af te kunnen sluiten, is een zakelijke rekening bij de Rabobank. Je verzekering is dagelijks opzegbaar.

Bereken mijn premie

Meest gekozen verzekeringen door zzp’ers

Bekijk welke andere verzekeringen zzp’ers afsluiten.

Meest gekozen verzekeringen

Lees hier de polisvoorwaarden Lees meer over verzekeren via de Rabobank

In deze brochure lees je wat je van de Rabobank en Interpolis kunt verwachten als je een verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluit.

Verzekeren via de Rabobank (PDF)

* Peildatum: 9 september 2020.