Voorwaarden

Onze belangrijkste juridische documenten op een rij. De productvoorwaarden vindt u bij onze producten.

Algemene Bankvoorwaarden

In de Algemene Bankvoorwaarden staan uw rechten en plichten én die van ons. De voorwaarden zijn vereenvoudigd, verduidelijkt en aangepast. Ze zijn geschreven in begrijpelijker Nederlands. Alle banken in Nederland hanteren dezelfde voorwaarden.

Lees de Algemene Bankvoorwaarden

Lees de toelichting op de Algemene Bankvoorwaarden op Nvb.nl

Productvoorwaarden

Naast de Algemene Bankvoorwaarden zijn er ook productvoorwaarden. Deze sluiten aan bij het specifieke product dat u bij ons afneemt. U vindt de productvoorwaarden bij onze producten.

Producten voor particulieren

Financiële Bijsluiter

Een Financiële Bijsluiter (FB) helpt u bij het maken van een verantwoorde keuze bij de aanschaf van een ingewikkeld financieel product. In de bijsluiter staat informatie over risico's, kosten, opbrengst en eerder beëindigen. Financiële dienstverleners presenteren de informatie in de Financiële Bijsluiter altijd op dezelfde manier. Zo kunt u verschillende producten goed met elkaar vergelijken. Hieronder vindt u onze belangrijkste Financiële Bijsluiters.

Rabo GoudenHanddrukSparen

Rabo GoudenHanddrukUitkering

Rabo OpbouwHypotheek (sparen)

Rabo ToekomstSparen

Rabo ToekomstSparen/Beleggen

Rabo ToekomstUitkering

Interpolis KoopSommenVerzekering Beleggen

Interpolis KoopSommenVerzekering Garantie

Interpolis Lijfrenteverzekering

Essentiële beleggersinformatie

De Essentiële Beleggersinformatie (EBI) geeft u meer inzicht in de aard en de risico's van beleggen in beleggingsfondsen. Lees deze informatie door voordat u gaat beleggen in een beleggingsfonds. De EBI van de beleggingsfondsen die bij de Rabobank aan te kopen zijn, vindt u via de Fondsselector. U kunt de EBI's ook vinden op de internetsite van de betreffende fondsaanbieder.

EBI van de beleggingsfondsen bekijken via de Fondsselector

Dienstverleningsdocumenten

In een dienstverleningsdocument staat wat wij voor u kunnen doen. Bijvoorbeeld wat u van ons mag verwachten als u een hypotheek bij ons afsluit. Ook leest u wat wij van u verwachten en waar u terecht kunt met vragen en klachten. Andere financiële dienstverleners hebben ook dienstverleningsdocumenten. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En u kunt ook onze kosten vergelijken. Hieronder vindt u onze belangrijkste Dienstverleningsdocumenten.

Vermogen opbouwen

Risico's afdekken

Hypotheekaanvraag

Contact

Rabobank