Heb je investeringsplannen en durf jij verder te kijken dan de bekende lening bij de bank? Met Rabo&Crowd haal je een deel van de financiering op via particuliere investeerders. Het andere deel wordt verstrekt door de Rabobank.

innovatieve financieringsvorm die deur opent naar particuliere investeerders vergroot je naamsbekendheid én netwerk door een wervelende campagne begeleiding van je Rabo&Crowd-coach
Naar Rabo&Crowd

Wat is Rabo&Crowd?

Met Rabo&Crowd combineer je een zakelijke financiering van de Rabobank met een investering vanuit de ‘crowd’. Dit zijn bijvoorbeeld klanten en bekenden van de ondernemer die geloven in het bedrijf. Maar ook investeerders en beleggers die op zoek zijn naar nieuwe kansen.

De financiering vanuit de crowd haal je op door obligaties uit te geven, die investeerders vervolgens kunnen kopen. Dat klinkt best ingewikkeld. Geen zorgen, de Rabo&Crowd-coach helpt je bij het hele traject.

Benieuwd of Rabo&Crowd iets voor jou is? Onze helpdesk staat voor je klaar.
Bel naar 06 1009 2048 of stuur een mail naar raboencrowd@rabobank.nl.

Hoe werkt het?

1. Bepaal investeringsbedrag

Je investeringsbedrag is de totale geldsom die je wilt ophalen bij de Rabobank én particuliere investeerders. Rabo&Crowd is mogelijk vanaf investeringen van € 200.000.

2. Even sparren met onze coach

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken of Rabo&Crowd past bij je plan. Past een andere financiering toch beter? Ook dan helpen we je natuurlijk graag verder.

3. Juiste verhouding kiezen

Samen bepalen we welk bedrag je gaat ophalen via particuliere investeerders. Ook kies je samen een minimaal investeringsbedrag.

4. Campagne klaarstomen

We bereiden samen je campagne voor. Ook krijgt je tips hoe je jouw netwerk activeert. Na de start heb je altijd inzicht via het dashboard. Ook staat je coach voor je klaar.

Ga naar RaboEnCrowd.nl Meer over crowdfunding

Rabo&Crowd