Financieren

Zet de volgende stap met uw bedrijf

Oriënteren op een financiering

Een financiering aanvragen is een belangrijk moment. Daarom vertellen we u graag hoe u dat aanpakt en waar u op moet letten.

Met de Financieringsindicator kunt u op voorhand alvast zien of een financieringsaanvraag bij de Rabobank kans van slagen heeft. Vul hiervoor een aantal gegevens in over uw bedrijf en uw plan. U ziet welke financiering past en hoe u eventueel uw ondernemerschap nog verder kunt aanscherpen.

Ga naar Partnerinfinancieren.nl/indicator

De lijst met financieringsoplossingen is lang. Daarom helpen wij u graag bij het vinden van de juiste. Dit doen we natuurlijk tijdens een persoonlijk gesprek, maar u kunt ook alvast online oriënteren. Gebruik hiervoor de Financieringsverkenner. Vul een aantal gegevens in en kijk welke oplossingen passen.

Ga naar Partnerinfinancieren.nl/verkenner

Bekijk de financieringsoplossingen van de Rabobank

Financieren bij de Rabobank is meer dan alleen een zak geld. Uw plan staat centraal, niet onze leningen en kredieten. We kijken dus eerst goed naar wat u wilt en hoe we dit samen invulling kunnen geven. Daarna zoeken we samen naar de oplossing, ook buiten de Rabobank als dat nodig is.

Ontdek hoe financieren bij de Rabobank werkt

U heeft via de Rabobank toegang tot een uitgebreid assortiment van financieringsproducten en alternatieve financieringsvormen.

Ga naar zakelijke lening

Ga naar rekening courant krediet

Ga naar lease

Ga naar Rabo&Co

Ga naar bankgarantie

Bekijk alle financieringsproducten

Financiering aanvragen

Een financieringsaanvraag start online. Dit helpt u en ons bij de voorbereiding op het persoonlijk gesprek. Vul alvast een aantal gegevens in over uw bedrijf en uw plan. Verstuur deze gegevens vóór 12.00 uur op een werkdag, dan bellen wij u dezelfde dag terug en kunt u meestal de volgende dag al in gesprek met een adviseur.

Flowchart

Financial lease aanvragen

Bereken direct wat financial lease u per maand kost. U kunt daarna vrijblijvend een offerte aanvragen die klaar is binnen één minuut. Handig als u wilt investeren in bedrijfsmiddelen of bijvoorbeeld een auto en snel wilt weten waar u aan toe bent.

Flowchart

Direct naar

Bekijk de meest gekozen financieringsoplossingen.

Contact

Rabobank