Stimuleringskapitaal

Stimuleringskapitaal is een achtergestelde zakelijke lening voor starters. De eerste twee jaar los je nog niet af. Zo creëer je een financiële buffer tijdens de opstartperiode.

eerste twee jaar aflossingsvrijtot 50% van jouw uitbreiding financierenflexibele looptijd tot zeven jaar

Start met een financieel sterke basis

Het Rabobank Stimuleringskapitaal is een achtergestelde lening. Dit betekent dat je de eerste twee jaar van de looptijd van de lening vrijgesteld kan worden van aflossingen. Zo kun je een financiële buffer opbouwen tijdens de uitdagende opstartperiode van je bedrijf.

Wat zijn de kenmerken van Stimuleringskapitaal?

Met het Rabobank Stimuleringskapitaal:

financier je tot 50% van de gevraagde uitbreiding met een maximum van € 150.000 kun je de eerste twee jaar vrijgesteld worden van aflossingen creëer je een financiële buffer en een basis voor reguliere kredietverlening financier je een doorstart, nieuwe bedrijf of bedrijfsinnovatie is de looptijd flexibel, afhankelijk van je investeringsdoel en verwachte ontwikkelingen komen bij een faillissement eerst schuldeisers aan de beurt voordat je Rabobank betaalt

Flexibele looptijd

De looptijd is flexibel en maximaal zeven jaar. Daarvan zijn twee jaar aflossingsvrij. De overige vijf jaar ben je aan het aflossen.

Wat zijn de kosten van Stimuleringskapitaal?

Het Rabobank Stimuleringskapitaal is een financiering op maat. Onze adviseurs vertellen je graag meer over het rentetarief en welke financieringsoplossing bij jouw onderneming past.

Voorwaarden

Op het Rabobank Stimuleringskapitaal zijn voorwaarden van toepassing. Wij vertellen je hier graag meer over. Maak een afspraak met je Rabobank.

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Rabobank wil haar dienstverlening aan kleinzakelijke klanten continu verbeteren. Daarom hebben we ons verbonden aan de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering van de Nederlandse Vereniging van Banken.

Lees meer over de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering
Maak een afspraak