Ik wil een financiering aanvragen

Veel ondernemers zoeken op dit moment een financiering om een tekort aan inkomsten door corona op te vangen. De regelingen BMKB-C en KKC kunnen hierbij een uitkomst bieden dankzij een garantstelling van de overheid. Ben je hiernaar op zoek? Dan helpen we je verder via de onderstaande link.

Financiering aanvragen door de gevolgen van corona

Wanneer start ik wel een reguliere financieringsaanvraag?

Voor andere aanvragen dan de regelingen KKC en BMKB-C kun je natuurlijk ook bij de Rabobank terecht. Start hieronder je financieringsaanvraag als:

  • je een investering wilt doen die niet samenhangt met corona
  • je een land- of tuinbouwbedrijf wilt aanmelden voor de BL-regeling
  • je totale financieringsbedrag hoger wordt dan € 1 miljoen; dan kom je mogelijk in aanmerking voor de GO-regeling

Checklist voor je begint

Je bent zakelijk klant bij de Rabobank.Heb je jaarcijfers van 2018 en 2019? Zorg dat je deze bij de hand hebt. Nog geen jaarcijfers van 2019? Gebruik dan de jaarcijfers van 2017 en 2018.Nog helemaal geen jaarcijfers? Upload dan je ondernemersplan.In sommige gevallen hebben we je meest recente aangifteformulier inkomstenbelasting nodig.Schets een realistische prognose van de impact van de investering. Neem als basis je winst-en-verliesrekening. Kijk twaalf maanden vooruit. De prognose is niet verplicht als je een financiering aanvraagt vanwege de gevolgen van corona.
Start aanvraag