Ondernemers met hun geleasete vrachtwagen

Rabo Lease: financial lease voor al je machines en voertuigen

Die ene machine of bedrijfswagen waarmee je bedrijf kan doorgroeien: met Rabo Lease kun je nu al de trotse eigenaar worden. Check voor welk bedrag per maand jij die zaagmachine, elektrische bestelbus, tandartsstoel of wat dan ook aanschaft.

je bestelt een machine of voertuig bij de dealer van jouw keuzebij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaardehet bedrijfsmiddel is gewoon van jou

je bestelt een machine of voertuig bij de dealer van jouw keuze bij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaarde het bedrijfsmiddel is gewoon van jou je betaalt geen afsluitkosten

je bestelt een machine of voertuig bij de dealer van jouw keuze je betaalt geen afsluitkosten het bedrijfsmiddel is gewoon van jou

Zo werkt financial lease

Bestelwagen leasen

Lening voor een bedrijfsmiddel

Financial lease is een lening voor een bedrijfsmiddel waarbij dat middel zelf het onderpand is. Je betaalt een vast maandbedrag, dat bestaat uit rente en aflossing.

Lease keuzevrijheid

Keuzevrijheid

Met Rabo Lease kun je machines en voertuigen van vrijwel elk merk of type aanschaffen bij de dealer van jouw keuze. Je bepaalt zelf waar je onderhoud en reparaties laat uitvoeren.

Meestgestelde vragen over het leasen van een auto van de zaak

Jij bent eigenaar

Het bedrijfsmiddel is van jou. Het staat op de balans van je bedrijf, waardoor je gebruik kunt maken van aantrekkelijke regelingen voor fiscale aftrek.

Lees meer over financial lease

Financial lease berekenen

Check voor hoeveel euro per maand jij een apparaat of bedrijfswagen aanschaft.

Auto van de zaak of bus leasen

Een zakelijke auto of bus financier je eenvoudig met financial lease. Met Rabo Lease financier je tot 100 procent van de aanschafwaarde van een zakelijke auto. Handig: je kunt ook de btw meefinancieren. Zo kun je investeren zonder direct je eigen middelen aan te spreken.

Aan het einde van de leaseperiode blijft de auto van jou. Je kunt elk type bedrijfsauto leasen. Of het nu gaat om een elektrische auto, een bestelbus of een tweedehands exemplaar.

Lees meer over een auto of bus van de zaakKrijg je te maken met de bijtelling? Lees hoe het zit

Financial lease voor zzp’ers

Ben je zzp’er en sta je aan de vooravond van een flinke investering? Denk dan eens aan financial lease bij Rabobank. Dit is waarom er bij lease vaak meer mogelijk is dan je denkt:

Het bedrijfsmiddel zelf is het onderpand. Je hoeft doorgaans geen andere zekerheden in te brengen. De kans dat je als zzp’er groen licht krijgt, is dus een stuk groter.Met lease spreid je de kosten van een investering over een langere periode. Zo houd je werkkapitaal vrij om aan de slag te gaan met de groei van je bedrijf.Je hebt bij je aanvraag geen uitgebreide investeringsplannen nodig. Met enkele gegevens over het bedrijfsmiddel dat je wilt leasen vraag je binnen een paar minuten een offerte aan.
Lees meer over financial lease voor zzp'ers
Lease aanvragen

Verschil tussen financial lease en operational lease

Ga je zakelijk leasen, dan zijn er ruwweg twee hoofdvormen van lease die behoorlijk van elkaar verschillen:

Financial lease is het beste te vergelijken met een lening. Het bedrijfsmiddel staat direct op de balans van je bedrijf, waardoor je mogelijk kunt profiteren van fiscaal voordeel. En na de laatste aflossing blijft het apparaat gewoon van jou.Netto operational lease is meer te vergelijken met huur. Je betaalt een vast bedrag, maar tijdens de looptijd blijft de bank of leasemaatschappij eigenaar van het bedrijfsmiddel. Soms zijn ook services, zoals onderhoud, reparatie en verzekeringen, inbegrepen.
Lees meer over de verschillen

Wat wil jij aanschaffen?

Log in en vraag vrijblijvend een offerte aan. Geen verplichtingen, geen gedoe.