Zakelijke auto leasen

Lease je bedrijfsauto via Rabo Lease. Bereken je indicatieve rente en maandbedrag en vraag direct aan.

je bestelt de auto van jouw keuze bij je eigen dealerbij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaardeje bepaalt zelf waar je verzekering en onderhoud regelt

Log in om je gegevens automatisch op te halen. Wel zo handig!

Zakelijke auto leasen met financial lease

Zak geld

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt auto’s met een aanschafwaarde vanaf € 5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Checklist

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

icon rabo lease

De auto is het onderpand

Je hoeft meestal geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

Zakelijke auto leasen biedt financiële speelruimte

Met Rabo Lease financier je tot 100 procent van de aanschafwaarde van een zakelijke auto. Je kunt ook de btw tijdelijk meefinancieren. Zo kun je investeren zonder direct je eigen middelen aan te spreken.

Je betaalt met Rabo Lease een vast bedrag per maand. Aan het einde van de leaseperiode blijft de auto van jou. Je kunt elk type bedrijfsauto leasen. Of het nu gaat om een elektrische auto, een bestelbus of een occasion.

Wie is eigenaar van de leaseauto?

Vanaf de eerste dag ben je eigenaar van het voertuig dat je aanschaft met financial lease. De auto komt op de balans van je bedrijf te staan. Hierdoor heb je mogelijk recht op fiscale voordelen. Vraag je boekhouder of accountant hiernaar. Bij Rabo Lease regel je zelf onderhoud, reparaties en verzekeringen van je zakelijke auto.

Als je leaseauto aan het einde van de looptijd helemaal is afgelost, blijft de auto je eigendom.

Direct een berekening maken

Heb je een zakelijke auto op het oog? Je berekent binnen enkele minuten voor hoeveel euro per maand jij de trotse eigenaar wordt. Start vrijblijvend een aanvraag om je rente en maandbedrag met financial lease te berekenen.

Kun je de btw meefinancieren met financial lease?

Je kunt met Rabo Lease de btw meefinancieren. Dan hoef je het btw-bedrag van de auto niet zelf voor te schieten. Je betaalt de btw in één van de eerste zes maanden van de looptijd aan ons terug, inclusief de rente over het btw-bedrag.

Zakelijke auto leasen als zzp’er

Als zzp’er heb je verschillende opties om zakelijk te rijden. Het kan aantrekkelijk zijn om een nieuwe auto of occasion aan te schaffen op naam van je zaak. Met financial lease financier je tot 100 procent van het aanschafbedrag, ook als zzp’er. Doordat de auto zelf het onderpand is, hoef je meestal geen andere zekerheden in te brengen.

Verzeker je zakelijke auto

Je regelt bij financial lease zelf de verzekering van je zakelijke auto. Met de zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak ben je snel weer de weg op. Kies je dekking en bereken direct je premie.

Start nu je aanvraag

Heb je een auto van de zaak op het oog? Je berekent je maandbedrag en rente binnen enkele minuten.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer