Leasen bij de Rabobank

Voor vrijwel elk bedrijfsmiddel. Ook voor startende ondernemers

Investeren. Dé manier om met je bedrijf de volgende stap te maken. Maar wist je dat je veel bedrijfsmiddelen ook kunt leasen? Een tandartsstoel bijvoorbeeld, of een lasrobot. Zo houdt u de ruimte om te werken aan uw eigen succes.

Met financial lease financiert u de meest uiteenlopende bedrijfsmiddelen. U betaalt daarbij een vast bedrag per maand en na de looptijd blijft het bedrijfsmiddel van u. Lease is ook mogelijk voor startende ondernemers.

Binnen één minuut duidelijkheid over uw leaseaanvraag

Benieuwd naar uw leasemogelijkheden?

  • Bereken direct uw maandbedrag
  • Vraag vrijblijvend uw offerte op
  • Klaar binnen één minuut
  • Leasen tot 100% van de aanschafwaarde

Online aanvragen kan voor investeringen tussen de € 5.000 en € 500.000. Meer investeren of heeft u een innovatief project?

Bekijk de mogelijkheden

Lees meer over lease

De mogelijkheden van lease

Met lease kunt u meer dan alleen auto's financieren.Voor een vast bedrag per maand kunt u over de meest uiteenlopende bedrijfsmiddelen beschikken, nieuw en gebruikt. Denk aan heftrucks, bedrijfswagens, landbouwvoertuigen, bouwliften of een complete productielijn. U kunt met lease eigenaar worden of betalen voor gebruik, afhankelijk van de leasevorm. Een auto leasen kan ook inclusief verzekeringen, reparaties en andere services.

Lees de kenmerken van lease

Snel naar

Bedrijfswagen leasen

Vrachtwagen leasen

Medische apparatuur leasen

Contact

Rabobank