Trotse ondernemers met nieuwe graafmachine

Rabo Lease. Groeimiddel voor ondernemers.

Een machine of apparaat waarmee jij de groei van je bedrijf versnelt: dat is een groeimiddel. Voor ondernemer Mark Veldhuis is het een nieuwe graafmachine, gefinancierd met Rabo Lease. Bekijk de onthulling van Marks aanwinst.

Zelf investeren in een machine of apparaat? Bereken binnen één minuut je maandbedrag

“Lease is een ontzettend mooie oplossing die ons vooruit helpt”

Voorbeeld kosten Rabo Lease - Graafmachine

Zo werkt deze graafmachine als groeimiddel

De onthulling van de nieuwe graafmachine wordt bij Veldhuis Klarenbeek b.v. gevierd als mijlpaal voor het bedrijf. 'We kunnen hiermee meer werk aan", vertelt ondernemer Mark Veldhuis. 

Hij somt de voordelen op: de nieuwe machine is sneller en wendbaarder dan de oude kraan van het bedrijf. De motor is schoner. Met zijn speciaal samengestelde draai-kantelstuk is hij gemakkelijk in te zetten op allerlei verschillende klussen. "Werk genoeg op dit moment."

Welke machine versnelt de groei van jouw bedrijf?

Met Rabo Lease beschik je over jouw groeimiddel zonder dat je direct het volledige bedrag op tafel hoeft te leggen. Ontdek binnen 1 minuut voor hoeveel euro per maand jij trotse eigenaar wordt.

Bereken maandbedrag
Graafmachine Veldhuis

Waarom Mark Veldhuis voor Rabo Lease kiest

investeren zonder in één keer een grote hap uit je budget te nemenzo houd je geld beschikbaar om materiaal in te kopen en personeel te betalenmet Rabo Lease ben je zelf eigenaar
Ondernemer Erik met zijn nieuwe stobbefrees

Met zijn nieuwe stobbefrees breidt ondernemer Erik Hogendoorn zijn dienstverlening uit en kan hij opdrachten sneller afronden. “Nu hebben we het plaatje compleet.”

Bekijk de onthulling van Eriks nieuwe machine

Zelf regelen & Contact