Trotse onderneemster met haar nieuwe laserapparaat

Rabo Lease. Groeimiddel voor ondernemers

“Het voelt alsof er een kindje bij komt.” Was getekend, ondernemer Stephanie Dinkla. Met een nieuw laserapparaat laat ze haar bedrijf doorgroeien. Voor de financiering koos ze voor Rabo Lease. Bekijk het verhaal achter haar aanwinst.

“Beter dan dit is er gewoon niet”

Voorbeeld kosten Rabo Lease - Laserapparaat

Zo werkt dit apparaat als groeimiddel

Het laserapparaat vormt de motor van de tweede vestiging van Fine LaserClinic, Stephanie’s kliniek voor definitief ontharen. “Rabo Lease is voor mij de perfecte uitkomst om kwalitatief goede apparatuur neer te kunnen zetten. Het bijzondere aan dit type is dat je twee lasers hebt: één voor mensen met een lichte huid en één voor mensen met een donkere huid. Dat kunnen niet veel laserklinieken zeggen.”

Stephanie kiest voor Rabo Lease zodat ze niet in één keer het hele bedrag uit eigen middelen hoeft te betalen. Met lease kun je meestal tot 100 procent van de aanschafwaarde van een apparaat financieren. De btw financiert Stephanie meteen mee, zodat ze die niet zelf hoeft voor te schieten.

“Om snel door te groeien wil ik het geld dat ik zelf heb achter de hand houden. Bijvoorbeeld om meerdere vestigingen te kunnen openen.”

Onderneemster Stephanie met haar nieuwe lasermachine

Wil jij net als Stephanie uitbreiden met je bedrijf?

Met Rabo Lease ben je de trotse eigenaar van een machine, apparaat of voertuig. Van tandartsstoel tot bestelbus en van graafmachine tot lasrobot. Ontdek binnen 1 minuut voor hoeveel euro per maand jij je gewenste apparaat kunt leasen.

Ondernemer Erik met zijn nieuwe stobbefrees

Nog meer groeimiddel voor ondernemers

Met zijn gloednieuwe stobbefrees breidt ondernemer Erik Hogendoorn zijn dienstverlening uit. Ook kan hij opdrachten sneller afronden. “Nu hebben we het plaatje compleet.”

Bekijk de video

Graafmachine Veldhuis

Met zijn nieuwe graafmachine kan ondernemer Mark Veldhuis meer werk aan. “Als zo’n nieuwe machine aankomt, dan geeft dat echt een verjaardagsgevoel.”

Bekijk de onthulling van Marks aanwinst

Zelf regelen & Contact

Zelf regelen Contact Chat Afspraak