Trotse ondernemers met nieuwe stobbefrees

Rabo Lease. Groeimiddel voor ondernemers

Sneller werken, klanten beter van dienst zijn en zo de groei van het bedrijf versnellen. Voor ondernemer Erik Hogendoorn redenen genoeg om te investeren in een gloednieuwe stobbefrees, gefinancierd met Rabo Lease. Bekijk hoe Erik zijn ‘groeimiddel’ in ontvangst neemt.

Zelf investeren in een machine of apparaat? Bereken binnen één minuut je maandbedrag

“Nu hebben we het plaatje compleet”

Voorbeeld kosten Rabo Lease - Stobbefrees

Zo werkt deze machine als groeimiddel

Met de nieuwe stobbefrees kan Erik Hogendoorn meer opdrachten helemaal in eigen beheer uitvoeren. Bijvoorbeeld van enkele grote Duitse gemeenten, waar hij aanbestedingen voor het rooien van bomen heeft binnengehaald. Door de stobben uit te frezen kunnen er snel nieuwe bomen worden geplant op plekken waar de oude zijn gerooid.

De investering is ook goed voor Eriks cashflow. Voorheen moest hij voor het uitfrezen van boomstronken vaak wachten op een externe partij. Nu kan hij dat direct na het rooien van bomen zelf doen. “Zo ronden we opdrachten sneller af en kunnen we eerder de facturen sturen.”

“Zo’n machine kost echt heel veel geld. Dat geld heb ik niet liggen. Dankzij Rabo Lease kunnen we snel groeien met ons bedrijf.”

Ondernemer Erik met zijn nieuwe stobbefrees

Wil jij net als Erik de groei van je bedrijf versnellen?

Met Rabo Lease investeer je in machines en apparaten. Vanaf de start van de lease ben jij de trotse eigenaar van jouw groeimiddel. Machine op je verlanglijst? Ontdek binnen 1 minuut voor hoeveel euro per maand je ‘m leaset.

Bereken maandbedrag
Graafmachine Veldhuis

Met zijn nieuwe graafmachine kan ondernemer Mark Veldhuis meer werk aan. “Als zo’n nieuwe machine aankomt, dan geeft dat echt een verjaardagsgevoel.”

Bekijk de onthulling van Marks aanwinst

Zelf regelen & Contact