Kom ik in aanmerking voor Rabo Lease?

Rabo Lease is beschikbaar voor alle ondernemers met een zakelijke rekening bij de Rabobank. Ruim 90 procent van de online aanvragen wordt direct goedgekeurd. Wil je weten of jij kunt leasen? Bereken dan je maandbedrag en vraag direct een offerte aan.

  • beschikbaar in elke sector
  • ook voor zzp’ers en starters
  • bij online aanvragen meestal direct duidelijkheid
Vraag offerte aan
Bereken maandbedrag

Financiële check

Bij een aanvraag van Rabo Lease hoef je geen cijfers van je bedrijf in te dienen. Wel kijken wij naar de kredietwaardigheid van je bedrijf en in hoeverre we verwachten dat je op termijn het maandbedrag kunt blijven betalen. Hiervoor maken we gebruik van externe bronnen en informatie uit onze eigen systemen.

Bij onze beoordeling controleren we onder meer of je een negatieve BKR-registratie hebt, begeleid wordt door onze afdeling Bijzonder Beheer of te maken hebt met surséance van betaling of een faillissement. In die gevallen bespreken we de mogelijkheden in jouw situatie graag persoonlijk met je.

Rabo Lease - Bereken je maandbedrag

Wil je weten of jij kunt leasen?

Maak dan een berekening en vraag een offerte aan. De offerte is een half jaar geldig. Wil je een lease-aanvraag doen van meer dan € 500.000? Neem dan contact op met een adviseur van je eigen Rabobank.

Vraag offerte aan
Bereken maandbedrag