Lease-offerte aanvragen

Machine of voertuig op het oog? Met een offerte voor Rabo Lease op zak kun je de bestelling direct in gang zetten. De aanvraag kost je maar een paar minuten.

Je krijgt binnen een paar minuten duidelijkheid of je bij ons kunt leasenJe hoeft geen cijfers van je bedrijf aan te leverenJe zit nergens aan vast

Zo werkt het

1

Start aanvraag

Log in met je zakelijke Rabo WereldPas en start een nieuwe aanvraag.

2

Kies je bedrijfsmiddel

Vul de details in van de bedrijfsmiddelen die je wilt leasen. Kies de gewenste looptijd van de lease en eventueel een eigen inbreng en slottermijn.

3

Rond je aanvraag af

Controleer en verzend je aanvraag.

4

Ontvang offerte

Meestal krijg je binnen één minuut een offerte. Dit is de bevestiging dat je aanvraag is goedgekeurd.

Renteaanbod vastzetten

Is de offerte naar wens? Accepteer hem dan binnen twee weken na de offertedatum. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast.

Door de offerte te accepteren zet je het renteaanbod voor zes maanden vast. Daalt de rente in die zes maanden? Dan gebruiken we deze lagere rente om je definitieve maandbedrag te berekenen. Stijgt de rente in die zes maanden met meer dan 0,25%? Dan berekenen we je definitieve maandbedrag met het hogere rentepercentage.

Van offerte naar contract

Met de offerte op zak kun je je machine(s) of bedrijfswagen(s) bestellen bij de leverancier. De factuur of facturen ontvang je meestal twee weken voor de leverdatum. Log in, upload de factuur of facturen bij je leaseaanvraag en vul verdere details in.

Uiterlijk drie werkdagen voor levering nemen we contact met je op. Samen regelen we dan de ondertekening van de leaseovereenkomst en de overboeking van het leasebedrag. Als je wilt, kun je de overeenkomst digitaal ondertekenen met je Rabo Scanner.