Online financial lease aanvragen

In vier stappen naar uw financial lease

Vraag financial lease nu online aan. U kunt nieuwe en gebruikte bedrijfsmiddelen en transportmiddelen leasen. Denk aan productiemachines, vorkheftrucks, zakelijke auto’s of bedrijfswagens. De minimale aanschafwaarde is € 5.000 en de maximale € 250.000. Voor financial lease werken wij samen met DLL, voorheen De Lage Landen.

1. Online aanvragen

Log in met een zakelijke Rabo WereldPas. Vul de gegevens in over het bedrijfsmiddel of de auto (object), zoals het aankoopbedrag, de looptijd, een eventuele eigen inbreng en/of slottermijn. U krijgt ook de vraag of u de btw wilt voorfinancieren. U ziet direct een indicatie van het maandbedrag. Druk op verzenden, dan wordt uw offerte opgemaakt terwijl u wacht.

2. Aanvraag beoordelen

Onze leasepartner DLL beoordeelt uw aanvraag terwijl u wacht. U weet binnen enkele minuten of uw aanvraag is goedgekeurd en of u kunt leasen. U ziet dan direct uw offerte op uw scherm. De offerte is de bevestiging dat u het bedrijfsmiddel kunt bestellen bij uw leverancier. De offerte is voor u vrijblijvend.

3. Offerte goedkeuren

Bent u tevreden over de offerte? Dan kunt u deze online accepteren. Upload de factuur van het bedrijfsmiddel, dan wordt uw leaseovereenkomst opgemaakt.

4. Overeenkomst tekenen

DLL maakt de leaseovereenkomst op. Wanneer deze uw kant op komt, ligt aan de leverdatum die u heeft ingevuld. Uw Rabobank neemt contact met u op over de verdere afhandeling van de overeenkomst en de uitbetaling.

5. Lease geregeld

Uw leverancier levert het bedrijfsmiddel of de auto aan u. U betaalt maandelijks het afgesproken bedrag aan DLL, tot het einde van de looptijd. Na de looptijd betaalt u de eventuele slottermijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag persoonlijk verder, ook tijdens uw aanvraag. Neem contact op met uw Rabobank.

Contact

Rabobank