Ondernemers met hun geleasete vrachtwagen

Financial lease voor al je voertuigen en machines

Die ene machine of bedrijfswagen waarmee je bedrijf kan doorgroeien: met Rabo Lease kun je nu al de trotse eigenaar worden. Dat geldt natuurlijk ook voor duurzame, elektrische bedrijfsmiddelen. Benieuwd voor welk bedrag per maand jij een bestelbus, zaagmachine of ander bedrijfsmiddel aanschaft? Bereken direct je maandbedrag of start je leaseaanvraag.

    je bestelt een machine of voertuig bij de dealer van jouw keuze bij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaarde het bedrijfsmiddel is gewoon van jou

Zo werkt financial lease

Bestelwagen leasen

Lening voor een bedrijfsmiddel

Financial lease is een lening voor een bedrijfsmiddel waarbij dat middel zelf het onderpand is. Je betaalt een vast maandbedrag, dat bestaat uit rente en aflossing.

Lease keuzevrijheid

Keuzevrijheid

Met Rabo Lease kun je machines en voertuigen van vrijwel elk merk of type aanschaffen bij de dealer van jouw keuze. Je bepaalt zelf waar je onderhoud en reparaties laat uitvoeren.

Meestgestelde vragen over het leasen van een auto van de zaak

Jij bent eigenaar

Het bedrijfsmiddel is van jou. Het staat op de balans van je bedrijf, waardoor je gebruik kunt maken van aantrekkelijke regelingen voor fiscale aftrek.

Financial lease berekenen

Zakelijke auto, bus of bedrijfsmiddel leasen? Krijg direct inzicht in je maandbedrag en rente.

Auto van de zaak of bus leasen

Een zakelijke auto of bus financier je eenvoudig met financial lease. Met Rabo Lease financier je tot 100 procent van de aanschafwaarde van een zakelijke auto. Handig: je kunt ook de btw meefinancieren. Zo kun je investeren zonder direct je eigen middelen aan te spreken.

Aan het einde van de leaseperiode blijft de auto van jou. Je kunt elk type bedrijfsauto leasen. Of het nu gaat om een elektrische auto, een bestelbus of een tweedehands exemplaar.

Financial lease voor zzp’ers

Ben je zzp’er en sta je aan de vooravond van een flinke investering? Denk dan eens aan financial lease bij Rabobank. Dit is waarom er bij lease vaak meer mogelijk is dan je denkt:

    Het bedrijfsmiddel zelf is het onderpand. Je hoeft doorgaans geen andere zekerheden in te brengen. De kans dat je als zzp’er groen licht krijgt, is dus een stuk groter. Met lease spreid je de kosten van een investering over een langere periode. Zo houd je werkkapitaal vrij om aan de slag te gaan met de groei van je bedrijf. Je hebt bij je aanvraag geen uitgebreide investeringsplannen nodig. Met enkele gegevens over het bedrijfsmiddel dat je wilt leasen bereken je binnen een paar minuten een indicatief aanbod.
Lease aanvragen

Verschil tussen financial lease en operational lease

Ga je zakelijk leasen, dan zijn er ruwweg twee hoofdvormen van lease die behoorlijk van elkaar verschillen:

    Financial lease is het beste te vergelijken met een lening. Het bedrijfsmiddel staat direct op de balans van je bedrijf, waardoor je mogelijk kunt profiteren van fiscaal voordeel. En na de laatste aflossing blijft het apparaat gewoon van jou. Netto operational lease is meer te vergelijken met huur. Je betaalt een vast bedrag, maar tijdens de looptijd blijft de bank of leasemaatschappij eigenaar van het bedrijfsmiddel. Soms zijn ook services, zoals onderhoud, reparatie en verzekeringen, inbegrepen.

Wat wil jij aanschaffen?

Weet je al wat je wilt leasen? Start je aanvraag en ontvang een persoonlijk aanbod.