Uw online financieringsaanvraag

Een lening of krediet afgestemd op uw behoefte en situatie. Online aangevraagd, persoonlijk besproken.

De voorbereiding voor het persoonlijk gesprek begint online. Log in en lever uw bedrijfsgegevens aan. Zo bouwt u een online dossier op waarin uw gegevens zijn verzameld. Wij nemen dit dossier door vóór het persoonlijk gesprek. U heeft daardoor sneller duidelijkheid voor uw financieringsmogelijkheden.

In vijf stappen naar uw financiering

Start nu uw aanvraag. Wij bellen u vóór het einde van de eerstvolgende werkdag terug voor het plannen van het persoonlijk gesprek.

In vijf stappen naar uw financiering

Welke gegevens moet ik aanleveren?

Voor uw online aanvraag heeft u de volgende documenten nodig. Afhankelijk van uw aanvraag vragen wij u een of meerdere documenten te uploaden (maximaal 45MB).

  • Winst- en verliesrekening en balans 2013 en 2014.
  • IB aangifte van 2014.
  • Prognose 2016. U hoeft de prognose niet te uploaden, maar u kunt deze gegevens direct invullen op het scherm. Mogelijk heeft u daarbij hulp nodig van uw boekhouder, accountant of financieel adviseur.

Wilt u een financiering voor onroerend goed? Dan is het noodzakelijk om de volgende documenten te uploaden:

  • Voor bestaande bouw: taxatierapport. Voor agrarische onderpanden zal in veel gevallen de taxatie door de Rabobank opgesteld worden.
  • Voor nieuwbouw: bouwovereenkomst.
  • Eventuele (ver)huurovereenkomst.

In onderstaande PDF staan de vragen die u kunt verwachten tijdens de online aanvraag. Zo kunt u de gegevens op voorhand verzamelen. Komt u er niet uit? Vraag dan uw boekhouder, accountant of financieel adviseur om advies.

Gegevens die wij van u vragen

Contact

Rabobank