Lease je bestelwagen of zakelijke auto via Rabo Lease. Rabo Lease is financial lease. Hiermee ben je eigenaar van de bedrijfswagen zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Bereken hieronder een indicatie van de kosten van het leasen van een bedrijfswagen. De uitkomst is geen aanbod of advies. Wil je de precieze berekening van je leaseprijs? Log dan in en vraag een offerte aan.

leasen tot 100 procent van de aanschafwaarde je houdt geld in je onderneming beschikbaar voor andere plannen bij de Rabobank ben je vrij in de keuze van merk, type en leverancier
Vraag offerte aan Bereken maandbedrag

Bedrijfswagen leasen met Rabo Lease

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt bedrijfswagens met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

De bedrijfswagen is het onderpand

Je hoeft doorgaans geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

Btw en bpm meefinancieren

Je kunt met Rabo Lease de btw meefinancieren. Je betaalt de btw na de eerste zes maanden van de leaseperiode in één keer terug, inclusief rente. Zo hoef je dit bedrag niet eerst zelf voor te schieten voordat je het terugkrijgt van de Belastingdienst. Ook de bpm (belasting van personenauto's en motorrijwielen) kun je meefinancieren. Je betaalt de bpm gespreid terug over de volledige looptijd van de lease.