Lease je bedrijfsbus of bestelauto via Rabo Lease. Rabo Lease is financial lease. Hiermee ben je eigenaar van de bedrijfswagen zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Bereken je maandbedrag binnen één minuut en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Elektrische bestelbus leasen met Rabo Lease
lease tot 100 procent van de aanschafwaardeook voor investeringen in een elektrische bus plus laadpaalbij Rabobank ben je vrij in de keuze van merk, type en leverancier
Vraag offerte aan Bereken maandbedrag

Bedrijfswagen leasen met Rabo Lease

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt bedrijfswagens met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

De bedrijfswagen is het onderpand

Je hoeft doorgaans geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

Jouw volgende bus: kies je voor diesel of elektrisch?

De elektrische bestelbus is écht aan het doorbreken. Met onze online keuzehulp krijg je in een paar minuten inzicht of elektrisch voor jou interessant is. Scheelt jou een boel uitzoekwerk.

Doe de check op Raboelectric.nl

Btw en bpm meefinancieren

Je kunt met Rabo Lease de btw meefinancieren. Je betaalt de btw na de eerste zes maanden van de leaseperiode in één keer terug, inclusief rente. Zo hoef je dit bedrag niet eerst zelf voor te schieten voordat je het terugkrijgt van de Belastingdienst. Ook de bpm (belasting van personenauto's en motorrijwielen) kun je meefinancieren. Je betaalt de bpm gespreid terug over de volledige looptijd van de lease.