Zakelijk sparen & beleggen

Zakelijk sparen en beleggen

Heb je als ondernemer geld over? De Rabobank biedt je diverse mogelijkheden om dit tijdelijk apart te zetten, te sparen voor een doel of om extra rendement te behalen. Ook voor stichtingen en verenigingen.

Onze rentes wijzigen

Vanaf 1 januari 2021 wijzigen onze rentes.

Lees meer

Geld tijdelijk apart zetten

Je wilt tijdelijk geld aan de kant zetten, bijvoorbeeld om een bedrag te reserveren voor de btw. Kies dan voor de Rabo BedrijfsSpaarRekening met een variabele rente. Deze rekening is ook geschikt om te sparen als vereniging, stichting en particuliere (pensioen)BV die geen winstoogmerk heeft en geen onderneming uitoefent.

Rabo BedrijfsSpaarRekening

Vrij opneembaar. Geen minimuminleg. Variabele rente tot 0,01%*.

* Rentewijzigingen voorbehouden.

Sparen voor een doel

Je wilt investeren en om dat doel te bereiken zet je voor langere tijd geld opzij. Met Rabo DoelSparen of Rabo Deposito bepaal je zelf hoelang je jouw spaargeld vastzet. Je profiteert van een afgesproken vaste rente.

Rabo DoelSparen

Vaste looptijd van 6 tot en met 20 jaar. Zelf bepalen wanneer en hoeveel je wilt inleggen. Iedere inleg een eigen vaste rente. Vaste rente tot 0,50%*.

Rabo Deposito

Vaste looptijd van 6 tot en met 20 jaar. Eenmalige inleg van minimaal € 10.000. Vaste rente tot 0,50%*.

* Rentewijzigingen voorbehouden.

Zakelijk beleggen

Ook met je zakelijke spaargeld kun je beleggen, bijvoorbeeld met Rabo Beheerd Beleggen. We helpen je hier graag persoonlijk mee verder, want online afsluiten is zakelijk nog niet mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak. 

Het is volgens de wet verplicht om een LEI (Legal Entity Identifier) te hebben als je zakelijk gaat beleggen. Deze kun je aanvragen via de Kamer van Koophandel.

Afspraak maken

Lees meer over de LEI op kvk.nl

Rabo Beheerd Beleggen Basis

Eenvoudig en lage kosten. Je beleggingen volgen de ontwikkeling van de beurzen. Starten kan met ieder bedrag. Wereldwijde spreiding in goedkope indexfondsen.

Rabo Beheerd Beleggen Actief

Extra aandacht voor je beleggingen. Je beleggingen volgen de beurzen en spelen in op trends en kansen in de markt. Starten vanaf €10.000. Wereldwijde spreiding in indexfondsen én beleggingsfondsen.

Rabo Beheerd Beleggen Actief Duurzaam

Investeren in een duurzame wereld. Je beleggingen volgen de beurzen én spelen in op trends en kansen in de markt. Starten vanaf € 10.000. Wereldwijde spreiding in 100% duurzame indexfondsen én beleggingsfondsen.

Als zakelijke klant kun je Rabo Beheerd Beleggen alleen aanvragen via je adviseur. Ben je een particuliere klant? Vraag dan online aan.

Zelf regelen & Contact