De Rabo BedrijfsSpaarRekening is een zakelijke spaarrekening met een variabele rente. Je kiest zelf hoeveel je wilt sparen en kunt zo vaak als je wilt een bedrag inleggen of opnemen.

Spaartegoed vrij opneembaarGeen minimum inlegVariabele rente tot 0,01% (rentewijzigingen voorbehouden)

 

Open een Rabo BedrijfsSpaarRekening

Een zakelijke spaarrekening voor jou

Met de Rabo BedrijfsSpaarRekening kies je zelf hoeveel je wilt gaan sparen. Je kunt namelijk wanneer en zo vaak je wilt een bedrag inleggen of opnemen. Er geldt geen minimum inleg, en daardoor kun ook een klein bedrag sparen. 

Met deze spaarrekening spaar je online. Je kunt online jouw actuele tegoed en je bij- en afschrijvingen inzien en overboekingen uitvoeren. Wil je toch graag een papieren rekeningafschrift ontvangen? Dan kun je dat zelf instellen. 

Je kunt gebruikmaken van deze spaarrekening als je een zakelijke betaalrekening hebt bij de Rabobank met Rabo Internetbankieren. Je kunt de Rabo BedrijfsSpaarRekening dan direct openen. Heb je nog geen zakelijke betaalrekening bij de Rabobank? Dan kun je deze tegelijk met de spaarrekening aanvragen.

Rentetarieven

De rente van de Rabo BedrijfsSpaarRekening is variabel. Dit betekent dat de rente op elk moment kan wijzigen. De rente is afhankelijk van de hoogte van jouw spaartegoed. Wij berekenen de rente op basis van drie saldoschijven. Is je spaartegoed bijvoorbeeld € 120.000, dan geldt over het deel van je saldo boven de € 100.000 het rentepercentage dat hoort bij de tweede saldoschijf. Is jouw spaartegoed groter dan € 250.000 dan geldt over het saldodeel boven de € 250.000 het rentepercentage dat hoort bij de derde saldoschijf.

Wij berekenen de rente ieder jaar tot en met 31 december. De boeking van de rente vindt elk jaar in januari plaats. Moet je ons rente betalen? Dan boeken wij dit van de spaarrekening af.

Bekijk de actuele zakelijke spaarrentes Uitleg over zakelijke spaarrentes

Aandachtspunten
  • Je kunt een Rabo BedrijfsSpaarRekening alleen openen als je een onderneming bent die actief is in Nederland. Deze rekening kan niet worden geopend door professionele geldmarktpartijen. Wie dat zijn kun je vinden op de site van DNB, in het ‘Besluit prudentiële regels van de Wet op het financieel toezicht’.

Ga naar DNB.nl

Veelgestelde vraag

Hoeveel spaarrekeningen mag ik bij Rabobank openen?

Voor Rabo BedrijfsSpaarRekening, Rabo DoelReserveren, Rabo BedrijfsBonusRekening, Rabo VermogenSparen en Rabo SpaarVrijRekening is een maximum aantal rekeningen per entiteit of organisatie ingesteld.

Momenteel hanteren wij de volgende uitgangspunten voor het aantal spaarrekeningen:

  1. Per entiteit of organisatie mag er één Rabo BedrijfsSpaarRekening worden geopend.
  2. Je mag maximaal één van de volgende spaarrekeningen hebben: Rabo BedrijfsSpaarRekening, Rabo DoelReserveren, Rabo BedrijfsBonusRekening, Rabo VermogensSparen en Rabo SpaarVrijRekening.
  3. Heb je op dit moment meer rekeningen in bezit dan het maximum aantal? Dan mag je deze rekeningen vooralsnog aanhouden.

Houd er rekening mee dat bovenstaande uitgangspunten in de toekomst kunnen wijzigen.

Productdetails

Kosten

Om een zakelijke spaarrekening te kunnen openen heb je een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank nodig. Daaraan zijn kosten verbonden. Voor de spaarrekening zelf betaal je niets.

Voorwaarden