Rabo BedrijfsSpaarRekening

De Rabo BedrijfsSpaarRekening is een zakelijke spaarrekening met een variabele rente. Je kiest zelf hoeveel je wilt sparen en kunt zo vaak als je wilt een bedrag inleggen of opnemen.

  • Spaartegoed vrij opneembaar.
  • Geen minimum inleg.
  • Maximum inleg € 2,5 miljoen.
  • Variabele rente tot 0,01%.*
Open een Rabo BedrijfsSpaarRekening

Een zakelijke spaarrekening voor jou

Met de Rabo BedrijfsSpaarRekening kies je zelf hoeveel je wilt gaan sparen. Je kunt namelijk wanneer en zo vaak je wilt een bedrag inleggen of opnemen. Er geldt geen minimum inleg, en daardoor kun ook een klein bedrag sparen. 

Met deze spaarrekening spaar je online. Je kunt online jouw actuele tegoed en je bij- en afschrijvingen inzien en overboekingen uitvoeren. Wil je toch graag een papieren rekeningafschrift ontvangen? Dan kun je dat zelf instellen. 

Je kunt gebruikmaken van deze spaarrekening als je een zakelijke betaalrekening hebt bij de Rabobank met Rabo Internetbankieren. Je kunt de Rabo BedrijfsSpaarRekening dan direct openen. Heb je nog geen zakelijke betaalrekening bij de Rabobank? Dan kun je deze tegelijk met de spaarrekening aanvragen.

Rentetarieven

De rente van de Rabo BedrijfsSpaarRekening is variabel. Dit betekent dat de rente op elk moment kan wijzigen. De rente is afhankelijk van de hoogte van jouw spaartegoed. Wij berekenen de rente op basis van drie saldoschijven. Is je spaartegoed bijvoorbeeld € 120.000, dan geldt over het deel van je saldo boven de € 100.000 het rentepercentage dat hoort bij de tweede saldoschijf. Is jouw spaartegoed groter dan € 1 miljoen dan geldt over het saldodeel boven de € 1 miljoen het rentepercentage dat hoort bij de derde saldoschijf. In onderstaand schema zie je de actuele rentepercentages per saldoschijf. 

1€ 0 tot en met € 100.0000,01%
2boven € 100.000 tot en met € 1.000.0000,00%
3boven € 1.000.000 tot en met € 2.500.0000,00%

Wij berekenen de rente ieder jaar tot en met 31 december en verrekenen deze op 1 januari van het daaropvolgende kalenderjaar met jou. De rentepercentages zijn onder voorbehoud.

Bekijk de actuele zakelijke spaarrentes Uitleg over zakelijke spaarrentes

Aandachtspunten
  • Je mag bij ons slechts één Rabo BedrijfsSpaarRekening hebben. Daarnaast hanteren wij een maximumbedrag van € 12,5 miljoen dat je bij de Rabobank mag sparen. Dit maximum berekenen wij over jouw spaartegoeden en die van de entiteiten die deel uitmaken van de groep of het samenwerkingsverband waar je deel van uitmaakt. 
  • Je kunt een Rabo BedrijfsSpaarRekening alleen openen als je een onderneming bent die actief is in Nederland. Deze rekening kan niet worden geopend door professionele geldmarktpartijen. Wie dat zijn kun je vinden op de site van DNB, in het ‘Besluit prudentiële regels van de Wet op het financieel toezicht’.

Ga naar DNB.nl

Productdetails

Kosten

Om een zakelijke spaarrekening te kunnen openen heb je een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank nodig. Daaraan zijn kosten verbonden. Voor de spaarrekening betaal je niets.

Voorwaarden

* Rentewijzigingen voorbehouden

Open een Rabo BedrijfsSpaarRekening

Zelf regelen & Contact