Sparen

Start nu met sparen of beleggen. Bekijk welke spaarrekening bij uw situatie past, of ontdek (beheerd) beleggen.

Zakelijk sparen met een variabele rente

Met een zakelijke spaarrekening met een variabele rente kunt u uw spaartegoed direct opnemen. Ook heeft u de vrijheid om een bedrag te storten wanneer u dat wilt. U kunt deze spaarrekeningen direct openen als u al een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank heeft. 

Zakelijk sparen voor uw vereniging of stichting

Deze spaarrekeningen zijn er speciaal voor verenigingen, stichtingen en particuliere (pensioen) BV's. Met deze spaarrekeningen ontvangt u een variabele rente over uw spaartegoed.

Zakelijk sparen met een vaste rente

Met een zakelijke spaarrekening met een vaste rente zet u uw spaartegoed vast. U bepaalt zelf hoelang u uw spaargeld vast wilt zetten en u profiteert hiermee van een afgesproken vaste rente. U kunt Rabo DoelSparen direct openen als u al een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank heeft.

Zakelijk beleggen

U heeft een buffer voor onverwachte uitgaven. Met het geld dat u daarnaast over houdt, kunt u behalve sparen ook beleggen. Met beleggen behaalt u meestal een hoger rendement dan bij sparen, maar bij beleggen heeft u ook meer risico’s.

*Rentewijzigingen voorbehouden

**De bonusrente ontvangt u over uw saldo dat een heel kalenderkwartaal op de rekening heeft gestaan. Dit is uw kernsaldo.

Contact

Rabobank