Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Als Rabobanklid kon je stemmen op welke clubs we een steuntje in de rug geven. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen.

ClubSupport in drie stappen

Inschrijven

Van 6 tot en met 27 september was de inschrijfperiode voor clubs.

Stemmen

Van 4 tot en met 25 oktober was de stemperiode voor leden.

Uitslag

Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen.

Bekijk de voorwaarden van Rabo ClubSupport

Zij verdienen onze support

Een vereniging of club is er voor iedereen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Deze projecten maken de wereld op hun manier een stukje mooier. Daarom kunnen ze rekenen op onze Support.

Dit was de impact in 2021

€ 13 miljoen

verdeeld onder clubs en verenigingen

30.000

clubs en verenigingen kregen Support

500.000 leden

stemden op hun favoriete lokale club

kinderen in het gras worden voorgelezen

Word lid van Rabobank en maak impact

Als coöperatieve bank hebben we geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: onze leden beslissen mee! Zo bepalen we samen waar het geld naartoe gaat. Word vandaag nog gratis lid en draag ook bij aan een mooiere wereld.

Heb je vragen? Misschien vind je hier het antwoord:

Waarom mag je alleen stemmen op een club als je lid bent van Rabobank?

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat we leden hebben én een deel van onze winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App.

Waarom heb ik gestemd op een maatschappelijk bestedingsdoel van een club?

Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden, bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het clubhuis, of aan vervoer, waardoor kinderen opgehaald en thuisgebracht kunnen worden. Of voor de werving van extra vrijwilligers, waardoor meer clubleden kunnen deelnemen. De maatschappelijke bestedingsdoelen zijn goed voor de club & goed voor de buurt.

Ik ben nog geen lid. Hoe kan ik lid worden?

Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan gratis en heel eenvoudig via de Rabo App.

Waar kan ik zien of mijn club ingeschreven staat?

De stemperiode is voorbij. Wil je weten of jouw favoriete club meedoet? Bekijk dan het aantal stemmen in het overzicht van deelnemende clubs.