Help clubs en verenigingen in jouw buurt

Doe mee met Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

ClubSupport in drie stappen

Inschrijven

Van 6 tot en met 27 september kunnen clubs en verenigingen zich inschrijven. Ze ontvangen vanzelf een uitnodiging.

Stemmen

Van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging.

Uitslag

Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen.

Zij verdienen onze support

Een vereniging of club is er voor iedereen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Deze projecten maken de wereld op hun manier een stukje mooier. Daarom kunnen ze rekenen op onze Support.

Dit was de impact in 2020

€ 15 miljoen

verdeeld onder clubs en verenigingen

30.310

clubs en verenigingen kregen Support

500.000 leden

stemden op hun favoriete lokale club

kinderen in het gras worden voorgelezen

Word ook lid en stem mee!

Als coöperatieve bank hebben we geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: onze leden beslissen mee! Zo bepalen we samen waar het geld naartoe gaat. Word vandaag nog gratis lid en draag ook bij aan een mooiere wereld.

Bekijk de voorwaarden

Heb je vragen? Misschien vind je hier het antwoord:

Mijn club of vereniging wil graag meedoen. Hoe kunnen we ons aanmelden?

Clubs, verenigingen en stichtingen die zijn aangesloten bij Rabobank kunnen zich vanaf

6 september 2021 inschrijven via rabo-clubsupport.nl. Voor die tijd ontvangen ze per mail een digitale uitnodiging met een unieke inschrijfcode. In die uitnodiging leggen we de aanmeldprocedure stap voor stap uit. Inschrijven kan tot en met 27 september.

Mijn club heeft geen uitnodiging gehad om mee te doen? Hoe kan ik mijn club toch aanmelden?

Een belangrijke voorwaarde voor deelname aan Rabo ClubSupport is dat clubs, verenigingen en stichtingen klant dienen te zijn van Rabobank. Is je club klant bij Rabobank, maar heeft je club geen uitnodiging gehad voor deelname, neem dan contact op met je lokale bank via rabo-clubsupport.nl

Hoe kan ik stemmen op mijn favoriete club?

Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 24 oktober.

Waarom mag je alleen stemmen op een club als je lid bent van Rabobank?

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat we leden hebben én een deel van onze winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de app.

Waarom stem ik op een maatschappelijk bestedingsdoel van een club?

Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden, bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het clubhuis, of aan vervoer, waardoor kinderen opgehaald en thuisgebracht kunnen worden. Of voor de werving van extra vrijwilligers, waardoor meer clubleden kunnen deelnemen. De maatschappelijke bestedingsdoelen zijn goed voor de club & goed voor de buurt.

Ik ben nog geen lid. Hoe kan ik lid worden?

Leuk als je ook meedoet! Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo app. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club.

Waar kan ik zien of mijn club ingeschreven staat?

Vanaf 6 september kunnen clubs zich aanmelden. Wil je weten of jouw favoriete club meedoet? Bekijk dan het overzicht van deelnemende clubs.

Ik sta bij een andere lokale bank ingeschreven dan mijn club. Kan ik dan wel op mijn club stemmen?

Nee, helaas niet. Je kunt alleen op clubs stemmen die zijn aangesloten bij dezelfde lokale bank als jij.

Waarom heb ik geen stemcode ontvangen?

Je kunt alleen stemmen via de app of als je bent ingelogd op onze website. Daarom heb je geen stemcode meer nodig.