Dames hockey - Nederlands team

Doneer het bedrag van je kaartje aan jouw favoriete hockeyclub

Als coöperatieve Rabobank ondersteunen we clubs en het verenigingsleven. Jij kunt hieraan bijdragen door bijvoorbeeld te stemmen op jouw favoriete club tijdens Rabo ClubSupport.

Jouw kaarten

Met jouw kaarten voor EK hockey heb je het toernooi meegemaakt én kun je jouw hockeyclub of de Hockey Foundation steunen doordat Rabobank een deel van de kaartprijs doneert. Jij bepaalt zelf aan welke vereniging wij jouw deel doneren.

Lees wat we nog meer doen voor verenigingen

Bedrag doneren

Door het donatieformulier in te vullen geef je aan welke hockeyclub eenmalig een donatie ontvangt dankzij jou. Je kunt één hockeyclub selecteren. Het bedrag dat gedoneerd wordt is berekend aan de hand van de kaartprijs min de korting en transactiekosten. Wanneer je niet aangeeft op welke hockeyclub je doneert, gaat jouw donatie automatisch naar de Hockey Foundation. Je hebt tot 1 oktober 2021 de tijd om je keuze door te geven.

Waarom doneren we een deel van de opbrengst?

Verenigingen zijn van onschatbare waarde voor onze maatschappij. Daarom staat bij de coöperatieve Rabobank het verenigingsleven voorop. We zijn al jaren trotse partner van de KNHB en het EK Hockey. Een deel van de opbrengst van deze kaartverkoop gebruiken we graag om meer hockeyclubs in Nederland te supporten.

Voordelen lidmaatschap

Als klant draag je indirect bij aan een mooiere wereld. Rabobank is namelijk een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Klanten van Rabobank kunnen door lid te worden meebeslissen over maatschappelijke initiatieven die we ondersteunen. Doe je mee?