GreenHome voor verduurzaming woningmarkt

Veel consumenten overwegen hun woning energiezuiniger te maken. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt en vonden in GreenHome de partner om dit te kunnen realiseren.

Rabobank, lokale ondernemers en GreenHome slaan handen ineen

Een lagere energierekening, meer comfort en een woning die in waarde stijgt. Een duurzaam huis biedt huiseigenaren veel voordelen, maar ze ervaren de weg naar zonnepanelen en extra isolatie vaak als lang en ingewikkeld. Rabobank is daarom een samenwerking gestart met het online platform GreenHome. Zij vergemakkelijken het proces voor de huiseigenaar en helpen bij het vinden van de beste lokale vakspecialisten voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Huiseigenaren oriënteren zich gemakkelijk via GreenHome op de beste energiebesparende maatregelen. Voortaan vragen ze eenvoudig een offerte op bij lokale vakspecialisten, die op kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden zijn gerangschikt. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning? Doe dan de gratis HuisScan op Green Home en zie direct wat u kunt besparen.

Duurzame vakspecialist

Wilt u zich aanmelden als duurzaam vakspecialist? Klik dan op onderstaande link of neem contact op met 088-525 41 00 (lokaal tarief) of uw accountmanager. 

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven