Wordt uw kindje Baby van de maand?

Heeft u een kindje gekregen? Allereerst gefeliciteerd met uw kleine wonder. Hopelijk geniet u met volle teugen!

Wij organiseren al jaren, in samenwerking met de Gorcumse Courant en Boekhandel Ritmeester, de geboortekaartenactie. Deze actie is in een nieuwe vorm gegoten en voortgezet onder de naam Baby van de Maand.

Open online een rekening

Wanneer u online een Rabo RegenboogRekening opent voor uw pasgeboren kind, maakt u maandelijks kans op een eenmalige inleg van € 50 op deze rekening en ontvangt u het Ikke cadeaupakket.

Klik hier om een Rabo RegenboogRekening te openen

Geboortekaartjes via Boekhandel Ritmeester

De huidige vorm van de geboortekaartenactie blijft tot 1 mei 2018 doorlopen. Dit betekent dat wanneer u geboortekaartjes besteld bij Boekhandel Ritmeester in Gorinchem u nog steeds kans maakt op een Rabo RegenboogRekening met eenmalig € 50 inleg en het cadeaupakket van Ikke.

Bestel uw kaartjes op Boekhandelritmeester.nl

Prijsuitreiking

Uit de online geopende Rabo RegenboogRekeningen en de bestelde geboortekaartjes bij Boekhandel Ritmeester wordt maandelijks een winnaar gekozen. Alleen de winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Wij nodigen de winnaar uit op de bank om de prijs in ontvangst te nemen. Er komt een bericht van de prijsuitreiking met foto in de Gorcumse Courant.

Lees de voorwaarden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven