Speciaal voor jongeren

Speciaal voor jongeren heeft Rabobank allerlei producten en services om jouw bankzaken goed te kunnen regelen.

Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden heeft jongerencoaches en een eigen Jongerenraad die helpt om de relatie met jongeren in de regio te versterken.

Jongerencoaches

Mirjam van Grinsven en Carine van Splunder zijn de jongerencoaches bij Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Zij helpen jou bij het regelen van je bankzaken en geven je tips in het omgaan met geld.
Ook maken wij ons sterk voor financieel onderwijs op scholen in de regio. Zo bieden wij samen met Avres , de Nederlandse Vereniging van Banken en andere banken uit de regio het gratis financiële educatieproject SAMSAM aan.

SAMSAM

Alle voortgezet onderwijs scholen in de regio kunnen meedoen aan SAMSAM. Zij krijgen een gastles en het lespakket ‘Ik en Geld’. Naast dit lespakket krijgen de scholieren ook een rondleiding op een bank en gaan de individuele klassen het geleerde op een creatieve manier vormgeven aan de hand van deelname aan onze challenge. De meest creatieve inzending ontvangt een mooie prijs voor de hele klas.

Contact

Je kunt contact met onze jongerencoaches opnemen door een e-mail te sturen naar jongerencoach.av@rabobank.nl of bel naar telefoonnummer (0183) 61 26 12.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven