Speciaal voor jongeren

Speciaal voor jongeren heeft Rabobank allerlei producten en services om jouw bankzaken goed te kunnen regelen.

Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden heeft jongerencoaches en een eigen Jongerenraad die helpt om de relatie met jongeren in de regio te versterken.

Jongerencoach

Mirjam van Grinsven is de jongerencoach bij Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Zij helpt jou bij het regelen van je bankzaken en geeft je tips in het omgaan met geld.
Ook maakt zij zich sterk voor financieel onderwijs op scholen in de regio. Zo biedt zij samen met Avres, de Nederlandse Vereniging van Banken en andere banken uit de regio, het gratis financiële educatieproject SAMSAM aan.

SAMSAM

Rabobank

Alle voortgezet onderwijs scholen in de regio kunnen meedoen aan SAMSAM. Zij krijgen een gastles en het lespakket ‘Ik en Geld’. Naast dit lespakket krijgen de scholieren ook een rondleiding op een bank en gaan de individuele klassen het geleerde op een creatieve manier vormgeven aan de hand van deelname aan onze challenge. De meest creatieve inzending ontvangt een mooie prijs voor de hele klas.

Contact

Je kunt contact met onze jongerencoaches opnemen door een e-mail te sturen naar jongerencoach.av@rabobank.nl of bel naar telefoonnummer (0183) 61 26 12.

Bank voor de klas

Bank voor de klas

Tijdens de landelijke Week van het geld van 12 t/m 16 maart hebben we gastlessen financiële educatie gegeven op 14 basisscholen in de regio. ‘Daar hebben we in 16 klassen een gastles gegeven aan ruim 500 leerlingen. Dit laat zien hoeveel scholen financiële educatie belangrijk vinden’, zegt Carine van Splunder, jongerencoach.

Roefeldag Vianen

Roefeldag Vianen

Een roefeldag in Vianen? Daar doen wij als Rabobank natuurlijk ook aan mee! #roefelen is een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven om kennis te maken met diverse beroepen. Ruim 300 kinderen uit groep 6, 7 en 8 en ruim 40 bedrijven uit Vianen hadden zich opgegeven om mee te doen aan deze #roefeldag. Ruim 30 kinderen hebben wij ontvangen op ons kantoor in Vianen.

We hebben een quiz over geldzaken gespeeld en veel vragen beantwoord. Tevreden verlieten de roefelaars onze bank met een goodiebag. Jongtalentindedop!

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven