Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden vertegenwoordigt de ruim 16.000 leden in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Jongerenraad

De jongerenraad van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden vertegenwoordigt de jonge klanten en leden van onze bank. De jongerenraad overlegt regelmatig met elkaar en denkt mee over de plaats van jongeren binnen de koers van de bank. Zo versterken we de relatie tussen jongeren en de Rabobank.

Meer over onze jongerenraad

Vacature ledenraad of jongerenraad

Elk jaar treedt een deel van de ledenraad en jongerenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de raad. Mail ons als u lid wilt worden van onze ledenraad of jongerenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen wij contact met u op.

Stuur ons een e-mail

Bekijk de vacature voor de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Oplossing Dichterbij puzzel

Puzzel mee en maak kans op een prachtige glazen schaal uit de Glasbazerij Leerdam. Mail de oplossing voor 3 juli o.v.v. 'Puzzel Dichterbij' en geef uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum door.

Stuur uw oplossing in

Ledenaanbiedingen

Ontwerp zelf je droom interieur

Tijdens de workshop styling van Esther van Hoorne van Interieur Nu uit Streefkerk ga je aan de slag met het ontwerpen van je droom interieur. Je maakt je eigen moodboard met behulp van fotomateriaal, kleur- en stofstaaltjes. Leden van de Rabobank betalen geen 49 euro maar 37 euro. De eerstvolgende workshop is 11 mei van13:00 tot 15:30 uur. Kijk voor meer informatie en opgave op interieurnu.nl.

Ontwerp zelf je droom interieur

Strippenkaart voor twee gratis ritten

Rabobankleden uit Vianen van 70 jaar en ouder mogen twee gratis ritten maken met de Plusbus in Vianen. Heeft u geen aanbieding ontvangen? Loop binnen in ons kantoor in Vianen. Op vertoon van deze pagina ontvangt u de strippenkaart. De Rabobank sponsort Stichting Welzijn Vianen en ondersteunt daarmee de Plusbus Vianen.

Strippenkaart voor twee gratis ritten

Boek: Van A tot Zevenkamp

De Gorcumse atletiekcoach Bert Vreeswijk brengt met deze prachtige rijk geïllustreerde uitgave de meerkampsport onder de aandacht van de specialist én van het geïnteresseerde publiek. Hij geeft de lezer een compleet inzicht in deze combinatiesport voor vrouwen. Leden van de Rabobank ontvangen het boek voor € 22,95 i.p.v. € 26,95.

Meer informatie en bestellen via www.tienkamptotaal.nl

Boek: Van A tot Zevenkamp

Klussendienst voor Gorcumse leden

Rabobankleden uit Gorinchem krijgen 25 procent korting op de jaarlijkse abonnementskosten van de Klussendienst Gorinchem. Daarnaast betaalt u per klus 3,25 euro per halfuur per klussenman en de kosten van het benodigde materiaal.

De accu-gereedschappen van Husqvarna zijn lichter, hebben geen uitstoot en maken minder lawaai. Ideaal voor het onderhoud van uw tuin.

Meer informatie