Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden vertegenwoordigt de ruim 16.000 leden in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Jongerenraad

De jongerenraad van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden vertegenwoordigt de jonge klanten en leden van onze bank. De jongerenraad overlegt regelmatig met elkaar en denkt mee over de plaats van jongeren binnen de koers van de bank. Zo versterken we de relatie tussen jongeren en de Rabobank.

Meer over onze jongerenraad

Vacature ledenraad of jongerenraad

Elk jaar treedt een deel van de ledenraad en jongerenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de raad. Mail ons als u lid wilt worden van onze ledenraad of jongerenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen wij contact met u op.

Stuur ons een e-mail

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Gratis kopje koffie of thee in de theetuin

Op een van de mooiste plekjes in de Alblasserwaard vind je de HannesHoeve; een boerderij voor naschoolse en vakantieopvang én theetuin. Maar eigenaresse Hanneke Commijs doet méér. Aan de overkant van de straat, in het riviertje de Giessen liggen de Chinese Sampans die de Chinese Schouw verhuurt. Met deze fluisterstille bootjes kun je maximaal genieten van de schoonheid van deze streek. Lekker samen of met een hele groep. Zelfs overnachten op een sampan is mogelijk. Leden van de Rabobank die voor 31 augustus 2018 een sampan huren, krijgen tegen inlevering van deze bon, een kopje koffie of thee gratis! Meer informatie op: www.desampan.nl.

Gratis kopje koffie of thee in de theetuin

Meer informatie op: www.desampan.nl

Met korting naar Taptoe Vianen

Op zaterdag 8 september vindt de 2de editie van Taptoe Vrijstad Vianen plaats. U kunt genieten van prijswinnende landelijke korpsen, zoals DVS uit Katwijk, Show & Marching band Juliana uit Amersfoort en Jong Advendo uit Sneek. De taptoe vindt plaats op het terrein van v.v. Brederodes. Leden van de Rabobank kunnen tot 1 september kaarten met korting kopen voor € 8,00 i.p.v. € 12,00. Stuur een e-mail naar: info@taptoevrijstadvianen.nl o.v.v. ledenaanbieding Rabobank. 

Meer informatie over het programma op www.taptoevrijstadvianen.nl

Art deco glas in het Glasmuseum

Vanaf 1 juni is er een nieuwe tentoonstelling te zien in het Nationaal Glasmuseum te Leerdam: Art Deco Glas, belofte voor het moderne. Ontdek het prachtig gestileerde glas van vazen, parfumflesjes, lampen en meer. En maak kennis met de jonge Amerikaanse kunstenares Lucienne Bloch, die eind twintiger jaren opviel met haar ontwerpen van automascottes. Lezers van Dichterbij ontvangen tien procent kassakorting op een combikaart o.v.v. kortingscode Dichterbij-062018 (zie de voorwaarden op nationaalglasmuseum.nl). Of reserveer via email: reserveringen@nationaalglasmuseum.nl.

Art deco glas in het Glasmuseum

www.nationaalglasmuseum.nl

'Oudekerkse' gondelvaart

De 'Oudekerkse' gondelvaart wordt beschouwd als een van de grootste en meest spectaculaire van Nederland. De 37e editie van dit tweejaarlijkse evenement vindt plaats op zaterdag 8 september 2018. De gondelvaart start om 19.00 uur in Giessen-Oudekerk. De entree voor leden van de Rabobank is gratis op vertoon van deze pagina bij de posten op de toegangsroute (maximaal twee personen per bon). Dus kom ook eens genieten van dit spektakel.

'Oudekerkse' gondelvaart

www.gondelvaart.nl

Gerookte vis uit Groot-Ammers

Fa. W. van Wijk bv in Groot-Ammers viert het 120-jarig bestaan met de leden van Rabobank. Neem deze bon mee naar de viswinkel aan de Ammersekade 16. Daarvoor krijgt u 100 gram ambachtelijk gerookte paling- en zalmfilet en een makreel van 13,30 voor slechts 12 euro óf 250 gram gerookte palingfilet (Ammers Goud) en 250 gram gerookte zalmfilet van 22,50 voor 20 euro. Deze actie loopt t/m 31 juli.

Gerookte vis uit Groot-Ammers

www.vanwijkvishandel.nl

Bijklets-koker van 100%Leuk

Leden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden die een cadeauartikel bestellen in de webshop van 100% Leuk uit Giessenburg (zie voor het verhaal over deze bijzondere groothandel op pagina 8 en 9 van dit magazine) krijgen daarbij een koker kletskoeken cadeau. Leuk om te geven aan iemand met wie je hoog nodig eens moet bijkletsen. Deze actie is geldig tot en met 14 juli.

Bijklets-koker van 100%Leuk

www.100procentleuk.nl

Avonturenboerderij Molenwaard

Bij Avonturenboerderij Molenwaard beleef je met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken en bootje varen tot pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Leden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden ontvangen 30% korting op de entree (max. 8 kaarten). Zowel op hoogals op laagseizoen dagen! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa op vertoon van deze bon of online via avonturenboerderijdichterbij.ntk.nl met kortingscode: Rabobank2018. Geldig t/m 15 september 2018. Wilgenweg 3, Groot-Ammers.

Avonturenboerderij Molenwaard

www.avonturenboerderij.nl

Strippenkaart voor twee gratis ritten

Rabobankleden uit Vianen van 70 jaar en ouder mogen twee gratis ritten maken met de Plusbus in Vianen. Heeft u geen aanbieding ontvangen? Loop binnen in ons kantoor in Vianen. Op vertoon van deze pagina ontvangt u de strippenkaart. De Rabobank sponsort Stichting Welzijn Vianen en ondersteunt daarmee de Plusbus Vianen.

Strippenkaart voor twee gratis ritten

Boek: Van A tot Zevenkamp

De Gorcumse atletiekcoach Bert Vreeswijk brengt met deze prachtige rijk geïllustreerde uitgave de meerkampsport onder de aandacht van de specialist én van het geïnteresseerde publiek. Hij geeft de lezer een compleet inzicht in deze combinatiesport voor vrouwen. Leden van de Rabobank ontvangen het boek voor € 22,95 i.p.v. € 26,95.

Meer informatie en bestellen via www.tienkamptotaal.nl

Boek: Van A tot Zevenkamp

Klussendienst voor Gorcumse leden

Rabobankleden uit Gorinchem krijgen 25 procent korting op de jaarlijkse abonnementskosten van de Klussendienst Gorinchem. Daarnaast betaalt u per klus 3,25 euro per halfuur per klussenman en de kosten van het benodigde materiaal.

De accu-gereedschappen van Husqvarna zijn lichter, hebben geen uitstoot en maken minder lawaai. Ideaal voor het onderhoud van uw tuin.

Meer informatie