Actie Badpop 2020

Actie Badpop 2020

Rabobank sponsort Badpop 2020. Open nu een nieuwe Rabo Studentenrekening en maak kans op tickets voor Badpop 2020. Lees hieronder meer over de actievoorwaarden.

Maak kans op tickets voor Badpop 2020!

Badpop is opgezet door veel vrijwilligers uit Waarland en de opbrengst vloeit ook weer terug naar diverse stichtingen en verenigingen in Waarland. Het event, waarop onder andere Waylon en Bløf komen optreden, is nu al uitverkocht. Rabobank geeft in de aanloop naar het festival een aantal kaarten weg aan nieuwe Rabo Studentenrekeninghouders. Open de nieuwe Rabo Studentenrekening online via onderstaande link en mail je naam en nieuwe rekeningnummer naar dagelijksebankzaken.alkmaar@ rabobank.nl om mee te doen aan deze actie. Reageer snel want er zijn maximaal 10 x 2 kaarten te verloten onder de ingezonden reacties. De winnaars krijgen uiterlijk 24 juni 2020 bericht. Alleen de winnaars ontvangen een reactie.

Let op:

Door de Coronacrisis is het nu nog onzeker of Badpop 2020 op vrijdag 10 juli door gaat. Wij hopen dit van harte maar hebben hier geen invloed op. Mocht het event onverhoopt niet door gaan, dan hopen wij op jullie begrip en zullen wij zorgen voor een passende oplossing voor de eventuele winnaars. Badpop, vrijdag 10 juli 2020 in Waarland.

Waarland, 24-3-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn