Lokale ondernemers en GreenHome slaan handen ineen voor verduurzamen woningmarkt

Zonnepanelen

Inmiddels is een succesvolle eerste invulling gegeven aan de samenwerking tussen Rabobank, GreenHome en lokale  vakspecialisten in energiebesparing in de woning. Deze partijen slaan de handen ineen om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt in onze regio.

Een lagere energierekening, meer comfort en een woning die in waarde stijgt. Een duurzame woning biedt veel voordelen. Maar als woningeigenaar ervaart u de weg naar zonnepanelen en extra isolatie vaak als lang en ingewikkeld. Rabobank is daarom een samenwerking gestart met het online platform GreenHome. Zij vergemakkelijken het proces voor de woningeigenaar, geven inzicht in waar het beste mee gestart kan worden en helpen bij het vinden van de beste lokale vakspecialisten voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Voor veel ondernemers in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk zijn het drukke tijden door een schaarste aan personeel. Daarom benadert de Rabobank hen met informatie over de samenwerking met GreenHome en de voordelen die het ondernemers biedt: meer werk in minder tijd. Zo oriënteren huiseigenaren zich gemakkelijk via GreenHome op de beste energiebesparende maatregelen. Voortaan vragen ze al goed georiënteerd, eenvoudig een offerte op bij lokale vakspecialisten, die op kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden zijn gerangschikt. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning? Doe dan de gratis HuisScan en zie direct wat u kunt besparen.

GreenHome

Duurzame vakspecialist?

Wilt u zich aanmelden als duurzaam vakspecialist? Klik dan op onderstaande link of neem contact op met 088-525 41 00 (lokaal tarief) of uw accountmanager.

Alkmaar e.o., 4-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn