Rabobank Clubkas Campagne 2019

Rabobank Clubkas Campagne finaleavond

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start! Voor verenigingen en stichtingen is dit een spannende periode. Het is nu aan de leden van Rabobank Alkmaar e.o. om het bedrag van € 225.000,- te verdelen over de deelnemende clubs.

Leden stemmen 23 april t/m 14 mei

Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan valt er op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kun je van 23 april t/m 14 mei stemmen op jouw favoriete clubs. Als lid mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!

Stemmen

Clubs in actie

Ben jij bestuurder van een deelnemende club? Het is belangrijk dat de club zoveel mogelijk stemmen werft. Dit doen jullie door de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne te promoten! Om jullie daarbij een handje te helpen zijn er speciale promotiemiddelen beschikbaar (zie link). Zorg dat de club op een originele manier opvalt! Wij reiken 3x € 250,- uit aan de clubs met de meest originele promotiecampagne. Mail je campagnemateriaal voor 1 juni naar communicatie.alkmaar@rabobank.nl om kans te maken op de originaliteitsprijs.

Finaleavond 18 juni 2019

Op dinsdag 18 juni is de ontknoping van de Rabobank Clubkas Campagne. De deelnemende clubs zijn vanaf 19.00 uur welkom in het AFAS Stadion voor de finaleavond (hiervoor volgt een officiële uitnodiging). Ben jij benieuwd naar de uitslag? De uitslag wordt op 19 juni op onze website gepubliceerd.

Alkmaar, 1-4-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn