Spaarweken voor spaarkanjers

Spaarweken

Van 15 tot en met 26 oktober zijn de Spaarweken bij onze kantoren in Alkmaar, Heerhugowaard en Noord-Scharwoude. Rabo-spaarkanjers in de leeftijd van 0 tot en met 11 jaar mogen hun spaarpot legen en krijgen dan een leuk cadeautje!

Financiële zelfstandigheid

Wij vinden het belangrijk dat kinderen goed worden voorbereid op hun financiële zelfstandigheid. Kinderen die al jong zelf leren kiezen waaraan zij hun geld uitgeven, komen later namelijk minder vaak in financiële problemen. Wij geven tips om kinderen spelenderwijs te leren omgaan met geld.

Rabo PinPin

Als het gaat om het spaargedrag van je kind kun je als ouder soms alle hulp gebruiken. Zelfs van een pinguïn. Leer je kind samen met PinPin de pinguïn alles over de wereld van geld. Via deze Rabobank-app kun je zien hoe een kind met digitaal geld omgaat en ga je gemakkelijk met hem of haar in gesprek over de waarde van geld. Dus download onze app en ga samen aan de slag! Koppel de Rabo JongerenRekening van jouw kind aan de app. Zo wordt de app nóg leuker. Met de koppeling kan jouw kind het eigen geld op de rekening zien.

Meer info over Rabo PinPin

Spaarinspiratie

Speciaal voor ouders van opgroeiende kinderen hebben wij een boekje met spaarinspiratie samengesteld. Vol met interessante cijfers, rake uitspraken, inspirerende spaartips en uitdagende actiepunten.

Download het boekje met spaarinspiratie

Alkmaar, 11-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn