Business Versneller voor MKB'ers

Foto: Remco van den Braak

Voor MKB’ers is ontwikkeling, uitbreiding en groei vaak een diep geworteld verlangen. Daarom organiseert Rabobank Almere het project Business Versneller: inspirerende en praktijkgerichte bijeenkomsten voor ondernemers.

Samenwerking provincie

Ook nu gaan we hiermee door, uiteraard rekening houdend met de maatregelen. Door een subsidie vanuit Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland, wordt het traject ook aantrekkelijk gemaakt middels een voucherregeling. Met de steun van de provincie, Rabobank en een eigen bijdrage kunnen MKB’ers zich zowel zakelijk als persoonlijk ontwikkelen. Het draait om groei van het netwerk, persoonlijk en van de onderneming zelf.

Nieuwe inzichten

Deelnemer Jeroen Mensinga, Algemeen Directeur ICQ-Groep, is enthousiast: "Inhoudelijk sluit het programma naadloos aan op onze behoefte om te komen tot een herzien businessplan. Onder leiding van inspirerende, deskundige begeleiders word je met een innovatieve aanpak gegidst naar een 1000-dagen plan, vanuit jouw kern als ondernemer. Je vindt het antwoord op jouw ‘waarom’ als vertrekpunt. Nieuwe inzichten deel je met de andere ondernemers. Dat maakt de uitkomst nog sterker”.

Meer informatie

Nieuwsgierig of Business Versneller ook iets is voor jou als ondernemer? Neem dan voor meer informatie en de voorwaarden contact op met Rabobank Almere via communicatie.almere@rabobank.nl

Almere, 11-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn