Coöperatiedag in Bedrijf tijdens Week van de Coöperatie

Coöperatiedag in Bedrijf

De wereldwijde Rabobank campagne laat zien wie we zijn: een bank die opstaat voor thema's met een maatschappelijke impact, samen met klanten en leden. Dat laten we graag ook dichtbij zien, in Almere. Zo werkten medewerkers van de bank op 31 oktober een dag mee bij Almeerse bedrijven. En reikte Ugur Özcan, directievoorzitter Rabobank Almere op 3 november cheques uit aan clubs die meededen aan de Rabo Clubkas Campagne.

Week vol coöperatieve activiteiten

De week van de coöperatie is voor de Rabobank een week vol coöperatieve activiteiten. Medewerkers verruilden op dinsdag 31 oktober hun werkplek in het bankgebouw voor de werkvloer van een van hun klanten. Zij zetten mooie en bijzondere stappen voor Almere en voor zichzelf. Op hun Rabo sneakers stapten zij een winkel, een kantoor of een bedrijf binnen om hun handen op een andere wijze uit de mouwen te steken.

Van bankier naar bakker

Zo was Christiaan Schouten voor één dag bakker in plaats van bankier. Hij verruilde zijn werk als financieel adviseur voor een klus bij Bakkerij Bart. Persoonlijk klantcontact daar draait het om zowel bij de bakkerij als bij de bank. Schouten: “ Ik vind het een prachtige kans om bij één van onze klanten een kijkje in de keuken te kunnen nemen en daarbij is het superleuk om te doen”.

Bekijk de film op Youtube

Rabo Clubkas Campagne

Op 3 november reikte Ugur Özcan, directievoorzitter Rabobank Almere 10 cheques uit aan clubs met de meeste stemmen. De Rabobank verdeelde € 50.000,- over 79 verenigingen en stichtingen in Almere die hebben meegedaan met de Rabo Clubkas Campagne. Zowel hun club als hun bestedingsdoel werd door de leden van Rabobank Almere enorm gewaardeerd. Stichting Aap staat bovenaan en ontvangt een geldbedrag voor het aanschaffen van werkkleding. De dierenambulance kan een bootje met trailer bekostigen om hulp te bieden aan dieren in het water. En het Hospice Almere kan een aantal speciale bedstoelen voor hun gasten kopen.

Almere, 9-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn