Rabo Business Relay 2017

Daag drie collega’s of relaties uit voor de Rabo Business Relay en zet samen een sportief resultaat neer. Met de Business Relay doet u mee aan een mini triatlon in teamverband op zondag 10 september 2017. De Rabo Business Relay is een recreatief onderdeel van de Challenge Amsterdam-Almere.

Zo werkt het

Leg met 3 atleten ieder de triathlon af. De wedstrijd bestaat uit drie korte triatlons, die telkens bestaat uit 380 meter zwemmen, 7 kilometer fietsen en 2 kilometer hardlopen. Zodra de eerste atleet binnen is, tikt hij de tweede atleet aan. Wanneer de derde atleet over de finish komt, noteert hij de eindtijd voor het team. Vorig jaar won Almere City FC de felbegeerde wisselbeker.

Voordelen van deelname aan Rabo Business Relay

  • U leert Almeerse ondernemers kennen, word fit en maakt kans op de eeuwige roem.
  • Uw team ontvangt een uniek wedstrijdshirt met uw eigen bedrijfslogo.
  • Uw logo staat op de website en ‘Challenge Family Member’ uitingen.
  • Deelname aan de voorbereidende trainingen onder leiding van topsporters Merijn Schuurman en Gregor Stam. Zij verzorgen de komende maanden in totaal 5 trainingen op verschillende dagen en tijdstippen.
  • Een uitnodiging voor het VIP-programma op zaterdag 9 september.
  • Toegang met uw team op zondag 10 september tot een power breakfast en pastamaaltijd.
    Voor dit gehele pakket betaalt u € 250 (excl. btw). De totale waarde van dit pakket is € 500. Rabobank Almere betaalt voor u de andere helft. Wilt u met meer teams meedoen vanuit uw organisatie, dan betaalt u ook € 250 (exc. btw) per team.

Aanmelden Rabo Business Relay

De inschrijfdatum is inmiddels verstreken. Wilt u uw team alsnog aanmelden voor de Rabo Business Relay, neem dan eerst contact op met Challenge Almere 036 534 5931 en vermeld daarna uw gegevens op  Challenge-Almere.com. Vermeld bij de aanmelding de code ‘2017Rabobank3010’ als u bent uitgenodigd door Rabobank Almere. De korting wordt dan direct berekend.

Meld u aan op Challenge-Almere.com

Nieuwsgierig? Bekijk hier de impressie Rabo Business Relay 2016

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven