Expositie Lian de Gier in de Rabotoren

Rabobank

Lian de Gier exposeert haar eigen werk in de maand februari in de Rabotoren. De expositie laat vooral een impressie van de natuur zien van werken met reliëfs die zij met eigen boetseermateriaal verwerkt in schilderijen, schalen en scuplturen.

De Gier: “De reliëfs die ik maak zijn een mixed media van allerlei veelal gerecyclede materialen, kalk, hout, cementglas en papier. Sinds kort woon ik in Almere. Voor mijn verhuizing vanuit Limburg was ik lid van het kunstkollektief de hofferkeukens in het Limburgse witte stadje Thorn. Daar exposeerde ik samen met nog zeven andere kunstenaars jaarlijks in een groot monumentaal pand. Sinds kort heb ik een tuinatelier in Almere Buiten en laat mij vooral inspireren door de natuur. Zo ook de Oostvaardersplassen die ik sinds mijn verhuizing al vaak bezoek. Momenteel ben ik bezig met een groot vierluik waarvan ‘de winter’ reeds te zien is bij de expositie in de Rabobank.”

Rabobank Almere vindt het belangrijk om mensen te helpen bij het realiseren van hun ambities. Door het aanbieden van kleinschalige expositieruimte kunnen kunstenaars hun werk aan publiek tonen. De werken zijn te bezichtigen van 2 februari t/m 2 maart 2018 in de ontvangsthal van de Rabotoren, Landdrostdreef 100, Almere. Toegankelijk voor iedereen tijdens de openingstijden van de Rabotoren.

Almere, 8-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn