Jonge uitblinkers met ambitie gezocht

Studenten

Vanaf september starten Rabobank Almere, Flevoland en Noordoostpolder- Urk gezamenlijk met een traineeship voor tien afgestudeerde talenten. Je krijgt een opleiding, werkt aan diverse opdrachten en doet werkervaring op. Dit om erachter te komen welk onderdeel van het bancaire vakgebied het beste bij jou past. Je gaat aan de slag bij verschillende afdelingen van alle drie de banken en na twee jaar ben je klaargestoomd om je verder te specialiseren.

Wat zoeken we?

We zoeken afgestudeerde talenten (minimaal HBO) die verantwoordelijkheid nemen en overtuigend hun visie kunnen uitdragen. We kijken uit naar jonge uitblinkers met lef, met ambitie en de gave om andere te inspireren. Een gezonde portie ambitie en een onderscheidend cv zijn een prima startkapitaal.

Meer informatie?

Bekijk het digitale magazine of neem contact op met Yvonne Kager via telefoonnummer (0320) 292 770 of HRM.Flevoland@rabobank.nl.

Het digitale magazine

Solliciteren?

Dat kan tot en met vrijdag 30 juni 2017. Stuur je sollicitatie, CV en een vlog naar HRM.almere@rabobank.nl. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail