Meld je aan voor de Business Versneller Flevoland

Business versneller Rabobank Almere

Wilt u groeien met uw onderneming? Doe dan mee met de MKB Business Versneller Flevoland. In acht energieke en inspirerende bijeenkomsten in een netwerk van mede-ondernemers uw bedrijf ‘scannen’ en ‘updaten’. Dat is de MKB Business Versneller Flevoland. Vanuit het principe: van je mede-ondernemers leer je het snelst.

De Business Versneller praktijkgericht

De Business Versneller is vooral zeer praktisch ingericht. U gaat stapsgewijs aan uw eigen versnellingsplan werken, hierbij continu uitgedaagd en gesteund door collega ondernemers uit de groep. In de eerste drie bijeenkomsten focussen we ons op de analyse en leggen we kansen bloot. Daarna kiezen we de beste kans en deze werken we uit in de volgende drie workshops.  De ene keer werkt u plenair, de andere keer in kleinere groepen. Hierdoor kunt u snel met collega’s en begeleiders van gedachten wisselen en gebruik maken van de aanwezige kennis bij de andere ondernemers.

Programma Business Versneller

Het programma van de Business Versneller bestaat uit zes bijeenkomsten van 10:00 tot 16:00 uur in Almere (maaltijd inbegrepen). De Plenaire Kick-Off meeting is op 20 juni 2018 en de afsluiting  met presentaties van de gekozen Business Versnellers op 6 februari 2019.

Meer informatie over de onderwerpen tijdens de bijeenkomsten vindt u op: www.business-versnellers.nl

Investering

De kosten voor deelname bedragen € 3.950,- per deelnemer. Deze investering valt lager uit omdat de Rabobank (€ 1.000) en de provincie Flevoland (€ 1.475) ook financieel bijdragen. Uw persoonlijke bijdrage is daarom € 1.475,-.

Aanmelden

Toe aan een groeispurt met uw onderneming en interesse in de Business Versneller Flevoland? Neem contact op met Menno van Ommen, manager Bedrijven Rabobank Almere, via email: menno.van.ommnen@rabobank.nl
U kunt ook de informatielunchbijeenkomst op 29 mei bezoeken. Deze bijeenkomst is van 12.00 tot 14.00 uur. Locatie: Rabotoren, Landdrostdreef 100 in Almere.

Aanmelden via mkb.almere@rabobank.nl

Almere, 22-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn