Rabobank Almere Haven Festival

Rabobank en Almere City Marketing tekenen nieuwe sponsorovereenkomst Rabobank Almere Haven Festival

Rabobank zet: Meer stappen voor Almere! De hoofdsponsoring van het Rabobank Almere Haven Festival van 1 tot en met 3 september is hier een mooi voorbeeld van.

Drie dagen genieten in de havenkom

Het Rabobank Almere Haven Festival vindt voor de zeventiende keer plaats in de sfeervolle havenkom en staat voor drie dagen genieten van muziek, cultuur, varen en lekker eten. Tijdens het festival bieden verschillende Almeerse restaurants smaakvolle hapjes en drankjes aan. Voor een bescheiden bedrag kunt u gerechten uit verschillende lokale keukens proeven. Medewerkers van de bank lopen op zaterdagmiddag rond op het festival en delen een aantal proeverijkortingcheques uit.

Openluchtconcert

Het hoogtepunt van het festival is het openluchtconcert, dat plaats vindt op zaterdagavond 2 september tussen 20.15 en 22.00 uur in de havenkom. Voor het openluchtconcert zijn 200 zitplaatsen vooraan beschikbaar gesteld voor onze leden. Het Nederlands Kamerorkest en het Toonkunstkoor Amsterdam brengen onder leiding van dirigent Karel Deseure een luisterrijk programma met bekende fragmenten uit beroemde opera’s van de componisten Gioachino Rossini (Il Barbiere di Siviglia), Wolfgang Amadeus Mozart (Don Giovanni, Die Zauberflöte), Charles Gounod (Faust) en Gaetano Donizetti (L’elisir d’amore, Don Pasquale).

Rabobank Almere Haven Festival mis het niet

Kom en geniet van het havenkomconcert, de kunstmarkt, de brocante-en antiekmarkt, bottervaarten, proeverijen, het gitaarconcert en de stoere zeemansliederen van de shantykoren.

Meer info: www.almerehavenfestival.nl

Almere, 4-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn