Rabobank Clubkas Campagne

Clubkas Campagne Uitreiking 2017

Wat een prachtig resultaat! Voor de tweede keer organiseerden we de Rabo Clubkas Campagne en maar liefst 79 clubs hebben meegedaan. Leden van onze bank brachten met elkaar 5596 stemmen uit.

Verenigingsleven is belangrijk

De deelnemende verenigingen en stichtingen in Almere hebben hun beste beentje voorgezet. Niet voor niets, want met de uitgebrachte stemmen van de leden van Rabobank Almere krijgen de deelnemende clubs een mooi bedrag om een wens in vervulling te laten gaan. Onze leden zijn daarvoor naar de stem site gegaan om op uw vereniging of stichting te stemmen. Dat zegt iets over hoe belangrijk het verenigingsleven is voor de leefbaarheid van Almere.

€ 50.000 euro te verdelen over 79 clubs

Op 3 november tijdens de Week van Coöperatie reikte Ugur Özcan, directievoorzitter Rabobank Almere 10 cheques uit aan clubs met de meeste stemmen. De Rabobank verdeelde € 50.000,- over 79 verenigingen en stichtingen in Almere die hebben meegedaan met de Rabo Clubkas Campagne. Zowel hun club als hun bestedingsdoel werd door de leden van Rabobank Almere enorm gewaardeerd. Stichting Aap staat bovenaan en ontvangt een geldbedrag voor het aanschaffen van werkkleding. De dierenambulance kan een bootje met trailer bekostigen om hulp te bieden aan dieren in het water. En het Hospice Almere kan een aantal speciale bedstoelen voor hun gasten kopen.Voor alle andere verenigingen en stichtingen ligt de cheque na 6 november klaar bij Rabobank Almere, Landdrostdreef 100 in Almere.

Bekijk hier de uitslag van de stemming

Almere, 1-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn