Rabobank Clubkas Campagne

Clubkas

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start! Met deze ‘extra’ vorm van financiële ondersteuning zet de Rabobank ‘Meer stappen voor Almere’. Wij nodigen jouw vereniging of stichting van harte uit om kans te maken op een leuke clubkas bijdrage. Er is maar liefst € 50.000,- te verdelen.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne

De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks de kas van jouw vereniging of stichting te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de 15.000 leden van onze bank bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund én voor welk bedrag. Daarmee geven wij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Meer stappen voor Almere

Rabobank Almere zet ‘Meer stappen voor Almere’ door mee te bouwen aan een sterke lokale samenleving. Dit jaar stellen we opnieuw € 50.000,- beschikbaar voor het verenigingsleven. Dit bedrag mogen de leden van de bank door middel van stemmen (3 t/m 17 oktober 2017) verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Hoe meer stemmen er op een club worden uitgebracht, des te meer geld ontvangt deze vereniging of stichting van Rabobank Almere.

Promoot jouw club

Download hier de promotiematerialen die je kunt inzetten om jouw club te promoten om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.

Promotiemiddelen

Veelgestelde vragen

Breng hier je stem uit op jouw club!

Vragen?

Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via telefoonnummer (036) 548 36 63 of via e-mail: communicatie.almere@rabobank.nl.

Almere, 22-5-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn