Rabobank en het Almeers Jeugd Symfonie Orkest tekenen een sponsorovereenkomst

Ondertekenen sponsorcontract AJSO bij Rabobank Almere

Paul de Graaf, bestuursvoorzitter van AJSO en de directievoorzitter van Rabobank Almere, Ugur Özcan tekenden het sponsorcontract voor het komende jubileumjaar van het jeugdorkest.

22 april 2018 jubileumconcert in het concertgebouw

Ozcan: “We zijn blij om dit toonaangevende jeugdorkest uit Almere te kunnen ondersteunen bij het vieren van hun 30-jarig bestaan”. Voor Hans Welle, dirigent van AJSO gaat een lang gekoesterde wens volgend jaar in vervulling. Het orkest treedt op zondagmiddag 22 april 2018 op in het Concertgebouw in Amsterdam. “We spelen dan iets lichts, iets klassieks en indrukwekkende Zuid-Amerikaanse dansmuziek in de mooiste concertzaal van ons land. Kortom een breed repertoire, waarbij de echte AJSO-fan op momenten kan meezingen. Een hele bijzondere gebeurtenis”.

Voor leden van Rabobank Almere geldt een korting

Voor leden van Rabobank Almere geldt een korting van € 7,50 per kaartje zolang de voorraad strekt. Jongeren die van (licht) klassieke muziek houden, maar geen mogelijkheid hebben om naar een concert in het Concertgebouw te gaan, stelt de Rabobank een aantal gratis entreekaartjes ter beschikking om het jubileumconcert mee te maken. Neem voor meer informatie contact op met de stichting AJSO via secretariaat@ajso.nl of ga naar de website van AJSO.

www.stichtingAJSO.nl

Almere, 27-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn