JINC

Kansengelijkheid via onderwijs

Rabobank Almere en JINC vinden dat kinderen in onze stad gelijke kansen verdienen en dat ieder kind toegang moet hebben tot de rijke leeromgeving van de stad.

Waarom we helpen

Tijdens de ‘Baas van Morgen’ mag een scholier een dag de baas zijn van Rabobank Almere. In januari gaf Directievoorzitter Ferry Huurman zijn stoel af aan de 13-jarig Illias van het Buitenhout College. Kinderen worden geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen door ze een dag de touwtjes in handen te geven. JINC ‘Baas van Morgen’ geeft hen een flinke injectie zelfvertrouwen, een stoot energie en een bredere horizon. Ze doen een waardevol contact op waar ze later beroep op mogen doen en zien van binnenuit hoe een bedrijf werkt.

Wat jij kan doen

Vind je het leuk om eens bij een activiteit van JINC te helpen? Op een Almeerse school bijvoorbeeld waar je als sollicitatietrainer door middel van rollenspellen praktische tips geeft tijdens een gastles? Laat het ons weten!

Ook als bedrijf zijn we ook op zoek naar jou! Heb jij een mooie werkplek die geschikt is voor een bliksemstage? We zoeken naar locaties waar leerlingen in 1 dag hun handen echt uit de mouwen kunnen steken om het werk echt te ervaren. Wij horen het graag via communicatie.rabobank@almere.nl

Lees wat er nog meer gebeurt in jouw omgeving