TechConnect

Kansengelijkheid via onderwijs

TechConnect introduceert meerdere initiatieven die de kansengelijkheid op de arbeidsmarkt vergroten door tech- opleidingen en banen toegankelijk te maken voor iedereen.

Waarom we helpen

Voor Rabobank is het belangrijk dat het programma van TechConnect mensen uit de ondervertegenwoordigde groepen erbij betrekt. Door TechConnect op te zetten krijgen duizenden mensen een nieuwe carrière als programmeur, data-analist of growth hacker. TechConnect wil voor iedereen een kans bieden om een plek op de arbeidsmarkt te veroveren.

“Met veel trots en urgentie presenteer ik jullie onze samenwerking met het actieprogramma TechConnect. TechConnect is een initiatief dat de metropool-regio sterker en leefbaarder gaat maken. Heel specifiek valt het onder de ambitie: educatie, vergroten van de kansen van kinderen uit achterstandswijken. Daarnaast zal het een bijdrage zijn aan het versnellen van digitalisering bij een belangrijke groep: het MKB. Rabobank is mede-initiatiefnemer geworden om de omgeving te versterken en de kansengelijkheid te vergroten. Ik nodig jullie uit om mee te doen aan één of meerdere initiatieven van TechConnect die zowel ‘welvaart vergrotend alsook welzijns verhogend’ zullen zijn.” — Barbara Baarsma (Directievoorzitter Rabobank Amsterdam)

Klik op de link hieronder en check de initiatieven waar jij aan mee kan doen. Ook zijn er diverse soorten partnerships voor bedrijven.

Wat kan jij doen

Lees wat er nog meer gebeurt in jouw omgeving