Stem op de 43ste tegel van de Walk of Fame

Walk of Fame

Tussen 15 mei en 15 juni kunt u stemmen op het belangrijkste moment van Almere in 2016. Doet u dat, dan maakt u kans op een van de 5 sets vrijkaarten voor de voorstelling 'MARE' van Vis à Vis.

9 september onthulling

De Walk of Fame wordt uitgebreid met een belangrijke gebeurtenis uit het afgelopen jaar. Op 9 september 2017 is de onthulling op de Citadel. Wat moet er volgens u vastgelegd worden in het straatbeeld?

Mijlpalen 2016

Welk onderwerp er op de tegel komt, bepaalt u net als de voorgaande jaren zelf! Bewoners en bezoekers van Almere konden in februari onderwerpen inbrengen voor de tegel van 2016. Uit de ingezonden ideeën selecteerde een commissie 3 onderwerpen:

  • 25-jarig  bestaan Flevoziekenhuis
  • 35-jarig jubileum Brassband Almere en
  • Almere bereikt de mijlpaal van het 40-jarig bestaan en de 200.000ste inwoner

Op de 43ste tegel is slechts plek voor één onderwerp. De keuze is aan u. 

Breng uw stem uit op www.walkoffamealmere.nl.

Meer voor Almere

De Walk of Fame is een cadeau van Rabobank Almere aan de gemeente Almere, ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de bank in december 2011. Tot 2043 schenkt de Rabobank ieder jaar een nieuwe tegel met een bijzondere gebeurtenis, uit het voorgaande jaar. De tegels liggen als een lint door het centrum van Almere en herinneren ons aan gedenkwaardige mensen, markeringen en mijlpalen in de geschiedenis van onze stad. 

Almere, 12-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail