Webinar 'Digitalisering in de zorg'

Webinar 'Digitalisering in de zorg'

De toekomstbestendigheid van ons zorgsysteem staat onder druk. Overgewicht en inactiviteit zijn problemen die in omvang toenemen met alle gezondheidsproblemen en ziektekosten tot gevolg. Verder wordt de groep van zorgbehoevende ouderen groter en is er een tekort aan geschikte woningen voor mensen met een zorgbehoefte. Eenzaamheid, niet alleen bij ouderen, is een toenemend probleem. Daarnaast is er schaarste aan zorgpersoneel.

Dit vraagt om innovatie en verandering om het perspectief te verbeteren. Er is visie en leiderschap nodig om dit te vertalen in nieuwe concepten en businessmodellen. Zowel binnen als ook buiten het zorgdomein. Digitalisering en innovatie kunnen een belangrijke rol vervullen in de transformatie die nodig is. Dit draagt bij in de beheersing van de zorgkosten, 24x7 toegang tot de zorg en op termijn een effici├źntere inzet van zorgprofessionals. Genoeg redenen om een volgende, of juist de eerste stap te zetten!
Daarom nodigen wij u als zorg- IT ondernemer of zorgbestuurder uit voor het webinar 'Digitalisering in de zorg' op dinsdag 13 april van 19.30 tot 20.30 uur.

Programma

Tijdens deze digitale bijeenkomst neemt Michel van Schaik, directeur Gezondheidszorg Rabobank, u mee in de actuele ontwikkelingen in de zorgsector, de visie van de Rabobank en zoomt hij dieper in op het thema 'digitalisering in de zorg'. Vervolgens delen Egbert den Engelsman, directeur bedrijfsvoering en vastgoed, en Jannis Syntychakis, strategisch adviseur ICT van Woonzorgconcern IJsselheem, graag hun visie op het gebied van technologie en ICT. Tot slot is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wilt u zich ook laten inspireren en ervaringen delen met collega-ondernemers en bestuurders? Meldt u zich dan uiterlijk 11 april aan via onderstaande button 'Aanmelden'. Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams.

Almere, 31-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn