Wie of wat verdient de tegel 2020 Walk of Fame Almere?

De vrijwilligers van de Dierenambulance zijn de winnaar van de tegel 2019. De tegel werd onthuld in bijzijn van wethouder Maaike Veeningen en Ferry Huurman, directievoorzitter Rabobank Almere (foto: Fred Rotgans).

In september 2021 wordt de Walk of Fame Almere in het stadscentrum uitgebreid met tegel nummer 47. 2020 was een bewogen jaar met mooie initiatieven voor en in Almere. Wie of wat uit 2020 verdient een tegel op de Almeerse Walk of Fame?

De Walk of Fame Almere is een route van tegels in het stadscentrum die de geschiedenis van Almere vertelt. Het werk bestaat tot nu toe uit 46 tegels, één voor elk jaar dat de stad bestaat. Op elke tegel staat een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar. De Walk of Fame is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Almere. Voor het onderwerp van de tegel kunnen bewoners suggesties aandragen. Uit alle voorstellen selecteert de commissie een aantal onderwerpen waarop vervolgens alle Almeerders kunnen stemmen. In deze commissie is ook de ledenraad van Rabobank Almere vertegenwoordigd. De suggestie met de meeste stemmen komt op de 47ste tegel van de Walk of Fame Almere.

Bewogen jaar

2020 was een bewogen jaar waarin veel mooie initiatieven zijn ontstaan om ondernemers, gezinnen, jongeren en senioren een steuntje in de rug te geven tijdens de coronacrisis. Was er het afgelopen jaar een gebeurtenis waar je trots op bent? Ken je een persoon die in 2020 van betekenis is geweest voor Almere? Of is er een ontwikkeling die echt een tegel in de Walk of Fame verdient?

Almere, 22-2-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn