Duurzaam Wonen

Van 3 naar 2 kantoren én persoonlijke service (aan huis)

De vraag is niet óf we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Rabobank wil duurzaam wonen daarom bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we onder meer via steeds meer gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs bij onze lokale banken.

Een duurzaam huis kan je veel opleveren!

Een lagere energierekening, je woning wordt meer waard, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten. -  Krijg inzicht via de gratis HuisScan van HomeQgo - Ontdek de beste energiebesparende mogelijkheden voor jou  - Ontvang een persoonlijk advies

Stap 1: Oriëntatie

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Ook dat van jou! De gratis homeQgo HuisScan geeft je inzicht in duurzame en energiebesparende maatrgelen die interessant zijn voor jouw woning. Goed voor het milieu én voor je portemonnee.

Stap 2: Financiering

Je wilt jouw woning duurzamer maken en bent benieuwd hoe je dit kunt financieren? Er zijn verschillende slimme mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld eigen spaargeld gebruiken of een duurzaamheidslening afsluiten. Ook kun je met een Groendepot energiebesparende maatregelen meefinancieren in je hypotheek. Tijdens een persoonlijk gesprek met een financieel adviseur ontdek je welke optie het beste bij jouw situatie past.

Stap 3: Aan de slag

Je wilt duurzaam verbouwen, maar hoe pak je dat aan? En bij wie moet je zijn? HomeQgo zoekt voor jou een gecertificeerde vakspecialist. Je doet de huisscan in 5 minuten. Vervolgens wordt de slimste oplossing voor jouw woning, inclusief echt prijzen, besparingen en subsidies berekend. Je kunt vanuit het advies direct vrijblijvende offertes op maat aanvragen.

Meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je er graag meer over. Maak een afspraak, bel (088) 722 66 00 en ontdek jouw mogelijkheden.

Altena-Bommelerwaard, 12-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn