Samen boksen we het voor elkaar

Samen boksen we het voor elkaar

Onder de noemer ‘Kom maar op met dat plan’ geven wij bekendheid aan de rol van financieel regisseur die Rabobank Bommelerwaard op zich wil nemen in de bedrijvenmarkt. Uitgangspunt is dat jouw financieringsvraag zo goed mogelijk wordt beantwoord: met een lening of krediet van de bank, maar ook door alternatieven in te zetten.

Zo organiseren wij samen met jou de best passende financiering. Vanzelfsprekend sparren wij graag met je en geven je ook advies hoe een plan nog beter te maken. Wij nodigen je graag uit om bij ons in de ring te stappen, zodat we het samen voor elkaar kunnen boksen. Dus... kom maar op met je plan!

KOM MAAR OP MET JE PLAN!

Als ondernemer zit je vol met energie, ambities en ideeën. Je wilt vooruit en je plan uitvoeren. Vaak is hiervoor een bedrijfsfinanciering nodig. Er zijn steeds meer mogelijkheden. Denk aan bancaire financiering, crowdfunding, overheidsgaranties, lease en/of investeringsfondsen. We nodigen je graag uit om bij ons in de ring te stappen, om samen te sparren en het samen voor elkaar te boksen. Kom langs op een van onze kantoren in Almkerk, Zaltbommel of Kerkdriel. Wij staan voor je klaar!

Meer info: www.rabobank.nl/altena-bommelerwaard

Zaltbommel, 24-5-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn