Sterk van start met het Startersteam

Sterk van start met het Startersteam

Altijd al voor jezelf willen beginnen, maar je weet niet wáár te beginnen? Of heb je al een groeiende start-up onderneming en wil je graag met ons in gesprek? Ga sterk van start met het Startersteam!

Wij, Jeffrey Veldman, Romy Caspers en Caroline Vandebriel, staan als Accountmanager Bedrijven voor jou als ondernemer klaar. Vanuit de locaties Almkerk en Zaltbommel zijn wij actief in ons eigen woongebied. Zo organiseren wij kennisbijeenkomsten en evenementen, en zorgen daarmee voor lokale en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Altena en Bommelerwaard. Door deze lokale betrokkenheid brengen wij ondernemers met elkaar in verbinding en delen wij onze kennis. Vandaag de dag regel je de bankzaken veelal online, desondanks staan wij als sparringspartner voor je klaar voor de toekomst van jouw onderneming op het gebied van betalen, sparen en financieren. heb je mooie plannen in het verschiet of ben je op zoek naar de juiste richting, wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je advies nodig of ben je enkel op zoek naar verbinding met andere ondernemers? Dan ben je bij ons in goede handen.

Kom gerust eens bij ons langs, of bezoek een van de evenementen die door ons worden georganiseerd. Samen boksen we het voor elkaar!

Wilt u ook sterk van start gaan met het Startersteam? Neem dan contact op met Romy, Jeffrey of Caroline via (088) 722 66 66.

Zaltbommel, 31-5-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn