Sterk van start met het Startersteam

Altijd al voor jezelf willen beginnen, maar je weet niet wáár te beginnen? Of heb je al een groeiende start-up onderneming en wil je graag met ons in gesprek? Ga sterk van start met het Startersteam!

Wij, Caroline Vandebriel, Jeffrey Veldman en Romy Caspers, staan als accountmanager Bedrijven voor jou als startende ondernemer klaar. Zo organiseren wij interessante bijeenkomsten en evenementen waarin kennis delen, netwerken en verbinden centraal staan. Wij brengen startende en gevestigde ondernemers met elkaar in verbinding en kijken hoe we lokaal ondernemerschap kunnen versterken. Vandaag de dag regel je de bankzaken veelal online. Desondanks staan wij als sparringspartner voor je klaar als je vragen hebt rondom betalen, sparen, verzekeren en financieren van je bedrijf. Heb je mooie plannen in het verschiet of ben je op zoek naar de juiste richting? Stap met ons de ring in om te sparren. Heb je advies nodig of ben je enkel op zoek naar verbinding met andere ondernemers? Dan ben je bij ons in goede handen. Kom maar op met je vragen, ideeën en plannen. Samen boksen we het voor elkaar!

Vlogs Romy & Jeffrey

Romy & Jeffrey zijn werkzaam bij de Rabobank als accountmanagers bedrijven en willen jullie kennis laten maken met ondernemers in Altena en Bommelerwaard.
Zie hieronder de meest recente vlog. Vergeet het YouTube kanaal niet te volgen, zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs!

Neem contact met ons op

Stuur hier je gegevens in en wij nemen snel contact met je op

Contact

Ma-vr: 8.30-17.00 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven